vineri, iulie 19, 2024

Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație. Cum și-a surprins concurenta logodnicul

MedicalDelia și Liviu au aniversat trei luni de relație. Cum și-a surprins concurenta logodnicul

Delia și Liviu au împlinit trei luni de când formează un cuplu în casa Mireasa. Cei doi concurenți s-au întrecut în surprize, dar și în promisiuni de iubire.

Delia și Liviu au aniversat trei luni de relație în casa Mireasa, sezonul 9

Delia și Liviu au avut motiv de sărbătoare, deoarece au împlinit trei luni de relație. Cei doi și-au făcut surprize reciproc, concurenta fiind prima care a pus la cale un moment romantic. Aceasta a organizat „o ieșire în pub”, iar logodnicul ei a fost extrem de impresionat de gest.

„Mulțumesc din suflet, mulțumesc pentru tot (…) Ce șmecher e, e ceva frumos. Se pare că ai comandat tot ceva pe gustul meu (…) Am puține emoții. Te iubesc. Deci trebuie să rememorăm toate momentele noastre. Prima întâlnire a fost cina la restaurant, a doua a fost nuntă în Vaslui, și cu ocazia asta trebuie să ajungem în Vaslui să vedem dacă e la fel, și astăzi aici”, a spus Liviu de la Mireasa.

Cu emoție în glas, Delia și Liviu au rememorat momentele frumoase, dar și cele dificile din cadrul competiției. Cei doi și-au exprimat din nou iubirea și au vorbit despre planurile de viitor. Fericită pentru cei doi a fost și Doamna Viorica, mama concurentului.

„Nu o să plec nicăieri. Tot aici o să fiu, și că tot veni vorba de asta, o să îți fac și o casă. Să ne construim amândoi o casă. Tu mă ajuți cu tot. Îmi doresc să îmi fac casa noastră (…) Eu zic că o să ne iubim și mai mult”, a mai declarat concurentul.

Vezi si alte articole...