marți, iulie 16, 2024

Delia și Maria, protagonistele unui conflict de proporții. Ce acuzații și-au adus

MedicalDelia și Maria, protagonistele unui conflict de proporții. Ce acuzații și-au adus

Delia și Maria și-au aruncat replici tăioase în ediția Mireasa, sezonul 9 din 3 iulie 2024. De la ce a pornit și ce acuze și-au adus cele două în direct!

Mireasa sezonul 9, 3 iulie 2024. Delia și Maria, scandal în direct

Între Delia și Maria s-a iscat o discuție aprinsă în casa Mireasa. Cele două concurente s-au contrazis pe motivul curățeniei, însă cearta a scos la iveală că cele două aveau mai multe să își reproșeze.

„Cred că nu ai cu cine să te cerți și cauți motiv. Ți-am văzut caracterul, Maria. Ai chef să te cerți cu toată lumea. Un om când nu e fericit cu propria persoană caută să se uite în grădina altei persoane”, i-a replicat Delia Mariei.

Imaginile au fost apoi discutate în platoul Mireasa. Maria a acuzat-o pe Delia că formează un cuplu cu Liviu, după ce i s-a atras atenția că este în top și nu are o relație. Din punctul ei de vedere, între cei doi nu există sentimente autentice.

„Asta este personalitatea Deliei. Asta o definește pe ea. A început relația cu Liviu, pentru că s-a adus în discuție că este în top și nu are relație. Apoi și-a făcut cuplu cu Liviu și a spus că nu a simțit nimic și că sentimentele ei sunt pentru Dediș și apoi mare iubire pentru Liviu. Din punctul meu de vedere nu e nimic între ei”, a fost părerea Mariei.

Vezi si alte articole...