miercuri, februarie 21, 2024

Demență: Un episod din celebrul serial „Lege și ordine” prezintă un caz de femeie albă care cere ca violatorul ei de culoare să nu meargă la închisoare. Ea este privilegiată și își permite terapie

MedicalDemență: Un episod din celebrul serial „Lege și ordine” prezintă un caz de femeie albă care cere ca violatorul ei de culoare să nu meargă la închisoare. Ea este...

Un episod din celebrul serial polițist „Lege și ordine” prezintă un caz în care o femeie albă cere ca tânărul de culoare care a violat-o să nu meargă la închisoare, pentru că este „privilegiată” și își permite terapie.

Dar Natalie, Jay Watson te-a violat”, îi spune femeia unuia dintre personajele principale.

Femeia îi răspunde că, în loc să caute o justiție reală, pentru că este privilegiată și “își poate permite o terapie” și „poate într-o zi voi fi bine”, nu vrea ca violatorul ei să facă închisoare.

„Dar dacă acel adolescent merge la închisoare, s-ar putea să nu mai fie, niciodată, iar eu nu vreau asta”, adaugă ea.

Într-o altă scenă, adolescentul de culoare recunoaște că a violat-o pe “Natalie”, dar se plânge că “nimeni nu a acordat atenție la nimic din ceea ce am făcut, nici acasă, nici la școală, întotdeauna m-am simțit cam invizibil, așa că de ce ar fi asta diferit”.

După ce joacă cartea victimei în ciuda faptului că a violat o femeie, adolescentului i se spune: „Niciodată nu este prea târziu, domnule Watson, vei face închisoare, dar nu toată viața ta, iar când vei ieși vei avea încă ceva cale de mers înainte”.

Clipul i-a atras atenția și lui Elon Musk, care a răspuns cu un semn de exclamare.

Woke-ul la maximum

Episodul mai sus menționat este o nouă escaladare în ceea ce privește cultura woke din cinematografia americană.

Mai precis, este vorba despre curentul care propune nepedepsirea infracțiunilor făcute de persoanele de culoare, drept compensație pentru suferințele îndurate în perioada de sclavie.

În unele orașe americane, în special din California, furturile din magazine sunt permise, dacă paguba este în „limita” a câteva sute de dolari.

Vezi si alte articole...