sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Desert cu iaurt și beneficiile sale

MedicalDesert cu iaurt și beneficiile sale

Desertul cu iaurt este o opțiune delicioasă și sănătoasă care poate fi savurată de oameni de toate vârstele. Este o sursă bună de proteine, calciu și probiotice, care sunt benefice pentru sănătatea digestivă.

 Iaurtul este o sursă bună de proteine, care vă pot ajuta să vă simțiți sătui și mulțumiți. Proteinele sunt, de asemenea, esențiale pentru construirea și menținerea mușchilor. Iaurtul este o sursă bună de calciu, care este esențial pentru sănătatea oaselor și dinților. Conține probiotice, care sunt bacterii vii benefice pentru sănătatea digestivă. Probioticele pot ajuta la îmbunătățirea digestiei, la reducerea balonării și la stimularea sistemului imunitar.

Desertul cu iaurt poate fi preparat într-o varietate de moduri, cu o varietate de ingrediente. Puteți folosi iaurt simplu sau grecesc și puteți adăuga fructe, nuci, granola sau miere. Rețineți! Este o opțiune sănătoasă de desert, deoarece este scăzut în calorii și grăsimi. De asemenea, este o sursă bună de proteine, calciu și probiotice.

Iată câteva rețete de desert cu iaurt pe care le puteți încerca:

Parfait de iaurt cu fructe: Straturi de iaurt, fructe și granola într-un pahar sau pahar.

Budincă de iaurt: Amestecați iaurt cu lapte, zahăr și extract de vanilie. Se gătește la foc mic până se îngroașă. Se servește rece cu fructe sau toppinguri preferate.
Înghețată pe băț, din iaurt: Amestecați iaurt cu fructe și suc de fructe. Se toarnă în forme de înghețată și se congelează până se întărește.
Balonașe de iaurt: Amestecați iaurt cu fulgi de ovăz, nuci și fructe uscate. Se formează batoane și se congelează până se întăresc.
Desertul cu iaurt este o modalitate delicioasă și sănătoasă de a vă satisface pofta de dulce. Este o sursă bună de proteine, calciu și probiotice, care sunt benefice pentru sănătatea copiilor și a întregii familii.

Vezi si alte articole...