joi, iulie 18, 2024

Din ce câștigă bani Preafrumoasa Andreea Tonciu, după ce s-a retras din televiziune: „Cash-ul intră”. ȘI-a cumpărat apartament de 100.000 de euro!

MedicalDin ce câștigă bani Preafrumoasa Andreea Tonciu, după ce s-a retras din televiziune: „Cash-ul intră”. ȘI-a cumpărat apartament de 100.000 de euro!

Cu șase ani în urmă, fosta asistentă TV Andreea Tonciu s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și a devenit mamă pentru prima oară, moment în care aparițiile sale la televizor au devenit din ce în ce mai rare.

De-a lungul acestor ani, Andreea Tonciu s-a dedicat vieții de familie, chiar dacă avea o carieră lungă în televiziune. Recent, ea a dezvăluit sursele sale de venit, afirmând că și-a procurat un nou apartament și un bolid de lux.

În anul 2016, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au celebrat nunta lor, avându-i ca nași pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În luna iunie a aceluiași an, vedeta a devenit mamă pentru prima oară, când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

În prezent, Andreea Tonciu câștigă sume considerabile din contractele de imagine și din campaniile de promovare pe care le derulează în mediul online. Pe contul său de Instagram, ea are peste 400 de mii de urmăritori.

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Andreea Tonciu a explicat că soțul ei se asigură de bunăstarea familiei. Ea a mărturisit că nu ar putea avea un job obișnuit, ci ar prefera să investească banii într-o afacere proprie.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult.

Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană”, a susținut Andreea Tonciu.

În plus, vedeta a făcut două investiții importante recent. Ea și-a achiziționat un apartament nou în valoare de aproximativ 100.000 de euro și a devenit proprietara unui automobil de lux evaluat la 200.000 de euro.

„Acest apartament are trei camere și două băi. (…) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?! (…) Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a mai mărturisit bruneta, în aceeași emisiune.

Vezi si alte articole...