joi, noiembrie 30, 2023

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a câştigat definitiv un proces pentru rezilierea unui contract care viza reabilitarea DN 67 B Scoarţa-Piteşti / Director: În 13 ani, nu s-a întâmplat nimic

EconomieDirecţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a câştigat definitiv un proces pentru rezilierea unui contract care viza reabilitarea DN 67 B Scoarţa-Piteşti / Director: În 13 ani, nu...

”Astăzi, DRDP Craiova a câştigat definitiv procesul pentru rezilierea contractului de reabilitare a DN 67 B, Scoarţa-Piteşti”, anunţă, marţi seară, DRDP Craiova, într-un comunicat de presă.

Directorul instituţiei, Călin Cosmin, afirmă că nu s-a întâmplat nimic, în 13 ani de la câştigarea contractului de către o asociere de firme.

„După 13 de la câştigarea contractului, timp în care nu s-a întâmplat nimic pe acest drum, nici măcar proiectul tehnic de execuţie nu a fost întocmit, şi după mai multe încercări de reziliere, astăzi DRDP Craiova a câştigat definitiv procesul ce permite rezilierea acestui contract. A fost un proces dificil, cu multe termene, dar juriştii noştri au reuşit performanţa de a învinge avocaţii constructorilor, avocaţi specializaţi în astfel de litigii”, a declarat directorul DRDP Craiova.

Acesta anunţă că sunt pregătite actele pentru lansarea licitaţiei de actualizare a documentaţiei tehnice, în baza expertizei realizate de CNAIR.

De asemenea, va fi lansată licitaţia privind proiectarea şi execuţia lucrării.

”Pentru a preveni o nouă blocare a acestui proiect, vom propune ca cei 188 de km să fie împărţiţi în mai multe loturi”, a mai declarat Călin Cosmin.

 

Vezi si alte articole...