duminică, februarie 25, 2024

Directorul CNAIR anunţă câştigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova – Piteşti pe DN65 / Contractul este de peste 1,25 milioane de lei

EconomieDirectorul CNAIR anunţă câştigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova - Piteşti pe DN65 / ...

”Firma SPECIALIST CONSULTING SRL a câştigat contractului pentru elaborare Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova – Piteşti (DX12) pe DN65 (Coloneşti), judeţul Olt şi DJ659 (Suseni), judeţul Argeş. Contractul are o valoare de 1,25 milioane de lei (fără TVA) şi o durată de 8 luni, din care 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate”, a scris, luni, pe Facebook, Cristian Pistol.

Acesta precizează că investiţia (finanţată prin PT) este necesară ca urmare a construcţiei drumului expres Craiova – Piteşti care generează valori de trafic suplimentare.

”Construcţia celor două noduri rutiere va facilita #accesul persoanelor şi mărfurilor între localităţile mici şi centrele urbane mari din Oltenia şi Muntenia ceea ce va contribui la o dezvoltare economică regională mai eficientă”, a mai transmis Pistol, explicând că semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea contestaţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

Vezi si alte articole...