sâmbătă, iunie 15, 2024

Doi australieni care au vrut să viziteze Budapesta au ajuns, din greșeală, la București. Cum au descris experiența

Din OrasDoi australieni care au vrut să viziteze Budapesta au ajuns, din greșeală, la București. Cum au descris experiența

Sophie Alice și Ben Kennedy au ajuns în România, după ce au cumpărat, din greșeală, bilete de avion spre Bucureşti, în loc de Budapesta. Cei doi şi-au documentat călătoria pe TikTok, iar înregistrările au devenit virale, fiind preluate joi, 9 martie, de tabloidul britanic New York Post.

Tinerii și-au dat seama de eroare abia când se aflau la coadă pentru a se îmbarca în avion, deoarece pe poartă scria „București”, în loc de „Budapesta”.

„Prietenul meu locuiește în Australia în mod normal, dar este plecat temporar în Noua Zeelandă și a venit pe neașteptate să-mi facă o surpriză. A rezervat o excursie, să plecăm undeva în Europa de Est și, da, am ajuns în București, România”, a spus Sophie Alice, într-o înregistrate postată pe contul ei de TikTok.

@sophealice They sound similar right ? #budapest #bucharest #romania #ryanair #airport #travel #bestfriends #viral #fyp #fypシ #surprisingyourbff ♬ original sound – Cosmic Sporting Dogs

Ajunși în România, cei doi au vizitat Bucureștiului, precum și mai multe locații turistice, printre care și Castelul Bran.

„A fost grozav”, le-a mai spus tânăra oamenilor care o urmăresc.

@sophealice Replying to @doomhammer26 we love romania! We should have planned this video better though ? not the seamless transition we hoped for ? #romania #fyp #travel #eurotrips #fypシ #viral #traveltiktok #brancastle #brasov #bucharest #bestfriends #hamptons ♬ Magic In The Hamptons – Social House

Unii utilizatori TikTok s-au amuzat pe seama pățaniei celor doi. „Ai grijă să nu încurci Austria cu Australia”, i-a transmis un internaut.

„Sincer, Bucureștiul este mai frumos decât Budapesta. România este cel mai subestimat loc, dintre toate locurile în care am fost, sunt atât de multe de făcut acolo!”, a comentat altul.

Vezi si alte articole...