joi, octombrie 5, 2023

Doi seniori, un domn și o doamnă, au participat la competiția Camp Run 6, ajungând la linia de finish

Din OrasDoi seniori, un domn și o doamnă, au participat la competiția Camp Run 6, ajungând la linia de finish


Petre Zeveleanu, în vârstă de 75 de ani, și Ileana Mataș, în vârstă de 80 de ani, au participat împreună la competiția Camp Run 6 și au reușit să termine cursa într-un timp excelent. Evenimentul a avut loc în Parcul Drumul Taberei în weekend-ul recent încheiat, pe 27 mai. Cei doi seniori au reușit să parcurgă traseul într-o oră și 29 de minute.

Aceasta nu a fost prima lor participare, ei luând parte și la ediția de anul trecut a competiției. Evenimentul a atras mulți participanți și în 2022, fiind prezentate de Ciprian Ciucu, primarul sectorului în care s-a desfășurat competiția.

Am participat și anul trecut, la prima ediție de CampRun6. Am scos atunci vreo 40 de minute pe 5 km. Eram mai tinerei cu un an… O ținem tot așa. Nepoților le e rușine cu noi pe stradă și atunci ne vedem noi de alergarea noastră. Facem 3 antrenamente pe săptămână, într-o lună alergăm 150-160 km, a spus Petre Zeveleanu.


Până în prezent, acesta a obținut peste 180 de medalii în competițiile și maratoanele la care a luat parte.

Și alți seniori au făcut de mișcare și s-au bucurat de vibe-ul super de la cel mai tare eveniment de sport în comunitate. Sportul nu are vârstă în Sectorul 6! a declarat Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.


Competiția Camp Run 6 a inclus patru probe distincte, în care alergătorii au putut să concureze în funcție de categoriile de vârstă:

  1. Alergare 6 x 1,44 kilometri pentru adulți și adolescenți cu vârsta peste 16 ani, pe un traseu marcat pe alei.
  2. Alergare 3 x 350 metri pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani.
  3. Alergare 2 x 350 metri pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.
  4. Alergare 350 metri pentru preșcolari cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.

Vezi si alte articole...