luni, iulie 22, 2024

Două noi locuri de joacă modernizate în Parcul Regele Mihai I și alte alte două deschise în Parcul Floreasca

Din OrasDouă noi locuri de joacă modernizate în Parcul Regele Mihai I și alte alte două deschise în Parcul Floreasca

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță printr-o postare pe pagina sa de Facebook că au fost finalizate noi lucrări de reparații și modernizări în parcurile administrate de Primăria Municipiului București.

„Încă două locuri de joacă care au fost modernizate și la care au fost schimbate echipamentele s-au deschis pentru cei mici în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) în zona ”Biblioteca” și “Coloane”. Alte două au fost deschise în Parcul Floreasca”.

Modernizarea zonelor de joacă și fitness din parcurile administrate de Primăria Capitalei va continua, afirmă Nicușor Dan, adăugând că, în zilele următoare, vor fi deschise locurile de joacă din Parcul Carol.

Primarul general a declarat în primăvară că parcurile din București vor arăta „mai bine” în această vară, deoarece anul trecut au fost critici în acest sens. El a menționat că starea precară a unor parcuri importante, precum mizeria din Cișmigiu și aleile deteriorate din Herăstrău, se datora în principal lipsei de personal pentru întreținere și curățenie, problemă care a fost rezolvată între timp. Nicușor Dan subliniază că aceste zone nu au mai fost modernizate de 14-15 ani și acum sunt reabilitate cu materiale de calitate și echipamente sigure pentru copii, conform normativelor în vigoare.

Primarul general al Capitalei a mai adăugat că, până la sfârșitul acestui an, PMB va finaliza 14 locuri de joacă din parcurile pe care le administrează.

Vezi si alte articole...