sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Drama neștiută a artistei Tina Turner. Și-a pierdut ambii copii: unul s-a sinucis, altul a făcut infarct

ExterneDrama neștiută a artistei Tina Turner. Și-a pierdut ambii copii: unul s-a sinucis, altul a făcut infarct

Tina Turner a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Celebra artistă a murit în locuința sa din Elveția, iar tragica veste a fost anunțată de către purtătorul său de cuvânt. Viața artistei Tina Turner a fost presărată cu multe drame. Cântăreața a fost abandonată pe când era un copil, a fost agresată fizic de fostul ei soț, iar în urmă cu câțiva ani și-a pierdut ambii copii.

Tina Turner a încetat din viață, miercuri, la vârsta de 83 de ani. Cântăreața americană a trăit o viață plină de drame, deși a avut o carieră de succes. Artista era căsătorită cu Erwin Bach încă din anul 2013, iar în trecut a fost măritată cu Ike Turner. Tin Turner l-a acuzat pe fostul ei parter de abuz fizic.

Tina Turner

Viața Tinei Turner a fost una tumultuoasă. S-a născut într-o familie de oameni săraci, iar ea și sora ei au fost crescute de către bunica lor, după ce părinții săi le-au părăsit. Când bunica artistei a murit, Tina Turner s-a mutat în St. Louis, Missouri, la mama ei.

Tragicul destin al artistei Tina Turner

Tina Turner a încetat din viață, miercuri, la vârsta de 83 de ani. Artista s-a născut în Tennessee, iar părinții ei, Floyd și Zelma Bullock au abandonat-o când era copil. Tina și sora ei au fost crescute de către bunica lor, iar după moartea acesteia, artista s-a mutat în St. Louis, Missouri, la mama sa.

În adolescență, Tina Turner a descoperit muzica R&B și l-a cunoscut pe Iker Turner, solistul trupei Kings of Rythm. Atunci, cariera Tinei Turner a cunoscut-o un succes imens, devenind solist principal al trupei Kings of Rythm. Ulterior, s-a căsătorit cu Ike Turner, iar impreună au crescut patru copii, un fiu dintr-o relație anterioară a artistei și doi dintr-o relație mai veche a lui Ike. Tina Turner a avut un singur fiu cu fostul ei soț.

Tine Turner a fost abuzată de Ike Turner

După divorțul de Ike Turner, Tina Turner a declarat că a fost abuzată fizic de celebrul artist. În anii de divorț, cariera artistei a debutat lent. Potrivit celor povestite în cartea sa autobiografică, avea probleme financiare atunci când a divorțat de Ike Turner. Pentru a avea grijă de copiii ei, Tina Turner vâna taloane la
magazinele alimentare și făcea curățenie în casele bogaților.

In 1938 a revenit pe scenă după lansarea unui remake al piesei lui Al Green, „Lets Stay Together’. După un an, Tine Turner avea să aibă un mare succes cu albumul solo Private Dancer, cu care câștigă patru Grammy. În 1985, Tina Turner revine pe marele ecran alături de Mel Gibson în filmul „Mad Max Beyond Thunderdome’.

Tina Turner și-a pierdut ambii copii

După ce s-a retras din muzică, Tina Turner a trăit o viață liniștită în Elveția, alături de soțul ei Erwin Bach. În anul 2018, artista a trăit o mare dramă, după ce fiul ei, din relația cu saxofonistul Raymond Hill, s-a sinucis împușcându-se în casa sa.

De asemenea, anul trecut, cel de-al doilea fiul al artistei, Ronnie, a murit la vârsta de 62 de ani, în urma unui stop cardio respirator. La momentul respectiv, cadrele medicale au încercat să-i salveze viața bărbatului, însă din nefericire, fără rezultat. Anunțul tragic a fost făcut de soția lui Ronnie.

„Doamne, Ronnie Turner, un înger veritabil, cu un suflet enorm, un om de o înaltă spiritualitate, soțul și cel mai bun prieten al meu…Sufletul tău pereche, am fost mereu lângă tine, am făcut tot ce mi-a stat în putință și nu am reușit să te salvez. Te iubesc pentru acești 17 ani trăți împreună. Este o situație foarte, foarte gravă și sunt extrem de supărată’, a transmis Afida Turner.

Sursa foto: Profimedia

Vezi si alte articole...