luni, iulie 15, 2024

Drumul Osiei din cartierul Militari se apropie de finalizare

Din OrasDrumul Osiei din cartierul Militari se apropie de finalizare


Lucrările la Drumul Osiei din cartierul Militari sunt aproape de finalizare, iar primarul Ciprian Ciucu a asigurat că acesta va fi finalizat înainte de începerea noului an școlar, programat pentru data de 11 septembrie 2023. Primăria Sectorului 6 a comunicat că acest drum va fi dotat cu trotuare și piste de biciclete.

Drumul Osiei, Militari, aproape de final!
Zilele acestea, muncitorii ies din peisaj și ocupați voi strada cu mașini, biciclete sau pe jos.
Drumul va avea trotuare și piste de biciclete, așa cum am anunțat, declară Primăria Sectorului 6 într-o postare pe Facebook.


Pista de biciclete a fost deja amenajată, iar în prezent se lucrează la marcajele rutiere și la amenajarea spațiilor verzi.

V-am promis că prima parte din Drumul Osiei va fi gata până începe școala. Va fi gata și se va circula normal. Am lucrat accelerat peste vară, declară Ciprian Ciucu.


Potrivit primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, Drumul Osiei ar fi fost complet finalizat dacă o anumită companie nu ar fi implicat o dispută în instanță și nu ar fi blocat executarea a aproximativ un sfert din proiect. Compania respectivă a refuzat să cedeze un spațiu de un metru și jumătate din „proprietatea lor considerabilă”. Primarul Ciprian Ciucu a făcut o nouă promisiune în acest sens:

Dar lucrurile nu vor rămâne așa, vă promit și acest lucru: până în vară, va fi gata cu totul!


Primarul speră că, în primăvară, lucrările la Drumul Roții vor începe, în funcție de autorizațiile obținute de la Primăria Capitalei.

Noi suntem gata cu tot ce ține de noi (avem exproprierile, proiectul, tot, tot), așteptăm autorizațiile pentru apă-canal, și pe acesta îl facem de la zero.


Drumul Belșugului este, de asemenea, un proiect în atenție, iar lucrările la acesta vor demara în toamnă sau primăvară, în funcție de cât de rapid vor fi parcurse etapele birocratice.

Vezi si alte articole...