luni, iulie 22, 2024

După patru ani, femeia i-a cerut fotografului banii înapoi, după ce a divorțat! „Nu mai am nevoie de ele!”

MedicalDupă patru ani, femeia i-a cerut fotografului banii înapoi, după ce a divorțat! „Nu mai am nevoie de ele!”

O femeie a solicitat returnarea banilor pentru ședința foto din 2019, de la nunta ei, după ce a divorțat de soțul ei și consideră că nu „mai are nevoie de fotografii”.

Această acțiune a uimit lumea internațională a fotografilor de nunți, care au fost luați prin surprindere de cererea incredibilă a femeii. Potrivit surselor, aceasta l-a felicitat pe fotograf pentru munca sa, dar i-a explicat că acum pozele îi sunt nefolositoare și că ar vrea măcar 70% din bani înapoi.

Fotograful șocat de această cerere a postat dialogul pe un grup internațional de profil, iar știrea s-a răspândit peste tot. Mulți colegi ai acestuia au fost uluiți de situația în care a ajuns să se afle și au comentat că nu au mai întâlnit o astfel de cerere înainte.

În concluzie, această femeie a stârnit un adevărat scandal în lumea fotografilor de nunți după ce a solicitat returnarea banilor pentru ședința foto din 2019, de la nunta ei, considerând că pozele nu mai sunt necesare în urma divorțului de soțul ei. Fotograful a postat dialogul pe un grup internațional de profil, iar știrea a ajuns în atenția tuturor.

Vezi si alte articole...