sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Echipa lui Navalnîi a primit confirmarea oficială despre moartea opozantului / „Alexei Navalnîi a fost asasinat”

ExterneEchipa lui Navalnîi a primit confirmarea oficială despre moartea opozantului / „Alexei Navalnîi a fost asasinat”

Purtătorul de cuvânt al lui Alexei Navalnîi a anunțat pe Telegram că echipa opozantului rus a obținut confirmarea oficială despre moartea lui.

„Alexei Navalnîi a fost asasinat”, a scris echipa opozantului pe contul de Telegram. Decesul a avut loc pe 16 februarie, la ora locală 14:17, potrivit notificării oficiale transmise mamei lui Navalnîi.

Un angajat al coloniei a declarat că trupul lui Navalnîi se afla în Salekhard.

„Acesta a fost luat de către anchetatorii ruși. Acum, aceștia efectuează „cercetări” cu el. Cerem ca corpul neînsuflețit al lui Alexei Navalnîi să fie predat imediat familiei sale”, s emaia ratî în postare.

Ludmila Navalnaia, mama liderului opoziției ruse, a mers sâmbătă dimineață la colonia penitenciară unde acesta a murit, însoțită de avocatul celui mai mare adversar al lui Putin, a relatat sâmbătă ziarul rus Novaia Gazeta, citat de Reuters.

Rusia a păstrat sâmbătă tăcerea în legătură cu moartea în închisoare a lui Alexei Navalnîi, opozantul numărul unu al Kremlinului, dar a luat cuvântul pentru a respinge acuzațiile occidentale potrivit cărora președintele Vladimir Putin ar fi responsabil pentru moartea acestuia, potrivit AFP.

Politicianul rus de opoziție Alexei Navalnîi, cel care a dezvăluit corupția uriașă din jurul lui Vladimir Putin și un critic dur al Kremlinului, a murit în închisoare, a anunțat vineri penitenciarul în care acesta era încarcerat, conform Reuters.

În decembrie, dizidendul rus – în vârstă de 47 de ani – fusese transferat în colonia penală „Lupul Polar”, considerată una dintre cele mai dure din Rusia, majoritatea deținuților de acolo fiind condamnați pentru omor sau infracțiuni deosebit de grave.

Vezi si alte articole...