sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Echipele de muncitori de pe Drumul Osiei vor lucra și pe timp de noapte, a anunțat Primăria Sectorului 6

Din OrasEchipele de muncitori de pe Drumul Osiei vor lucra și pe timp de noapte, a anunțat Primăria Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că începând de luni, 19 februarie 2024, echipele de muncitori de pe Drumul Osiei vor lucra atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții. Cele două ture de lucru vor avea o suprapunere de jumătate de oră.

Ciucu a adus vești bune pentru locuitorii Sectorului 6 din București, explicând că pentru a accelera lucrările pe Drumul Osiei, muncitorii vor opera în două schimburi. Programul de lucru va fi următorul: între orele 07:30 și 18:00, între orele 17:30 și 03:00.

Astfel, cele două schimburi de muncă se vor intersecta timp de jumătate de oră. Primarul Sectorului 6 și-a exprimat recunoștința față de constructor pentru colaborare.

„Îi mulțumesc constructorului că a dat curs solicitării mele. Sperăm ca în acest fel să finalizeze mai repede lucrarea și să reducem disconfortul creat în zonă”.

În prezent, există doar o porțiune de 300 de metri pe Drumul Osiei care trebuie modernizată de către Primăria Sectorului 6 (PS6). Motivul întârzierii finalizării modernizării străzii anul trecut este un litigiu cu o firmă. Mai exact, firma respectivă nu a fost de acord să cedeze 1 metru din teren pentru a permite desfășurarea lucrărilor. Această dispută a dus la întârzierea lucrărilor. După încheierea șantierului, întreaga stradă va beneficia de următoarele îmbunătățiri: câte o bandă pe fiecare sens de circulație, trotuare modernizate, pistă pentru biciclete, spații verzi.

Din cauza lucrărilor în desfășurare pe această arteră, care este o rută importantă către județul Ilfov, traficul a fost extrem de congestionat. Cel mai afectat este Bulevardul Iuliu Maniu, unde șoferii au fost nevoiți să aștepte zeci de minute pentru a trece de un singur semafor.

„Se stă de cel 20 minute în același loc 😡😡😡, declara un șofer la finalul săptămânii trecute”.

De asemenea, șantierul a avut un impact negativ și asupra circulației și programului mijloacelor de transport public ale Societății de Transport București (STB).

Vezi si alte articole...