marți, iunie 18, 2024

Elena Băsescu s-a angajat în presă

ActualitateElena Băsescu s-a angajat în presă

Elena Băsescu, fiica fostul presedinte Traian Basescu, s-a angajat la postul de stiri Aleph News, anunta surse din cadrul acestui post TV.

Conform ziare.com, Elena Băsescu a inceput sa lucreze din primele zile ale anului 2023 la Aleph News, post detinut de Adrian Sirbu. Elena Basescu a ajuns deja in redactie in cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie, aflandu-se in prezent in perioada de acomodare.

Elena Basescu a fost europarlamentar intre 2009 si 2014, iar in 2016 s-a angajat la Camera de Comert si Industrie, la departamentul de Relatii Internationale.

In decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizand lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor, insa partidul nu a reusit sa atinga procentul necesar pentru a intra in Parlament.

In 2021, Elena lucra la Camera Deputatilor, in calitate de consilier la Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputatilor, care este condusa de un reprezentant al PSD. Ea castiga un salariu de 6.000 de lei pe luna.

Angajarea ei la Comisia pentru Afaceri Europene nu ar fi fost posibila fara acordul presedintelui comisiei, Stefan Musoiu. Musoiu face parte din PSD.

Desi pare surprinzator ca un reprezentant al PSD sa o fi angajat pe fiica lui Traian Băsescu trebuie mentionat ca Elena Băsescu este foarte buna prietena cu deputatul PSD Laura Vicol. Cele doua au postat pe retelele de socializare numerose imagini de la evenimente mondene la care au participat impreuna.
Elena Basescu
Potrivit ultimei declaratii de avere, pe care a completat-o in 2020, fica lui Traian Băsescu detinea la vremea respectiva bijuterii si ceasuri in valoare de 40.000 de euro si un BMX X6 fabricat in 2020. In plus, declara peste 160.000 de euro in conturile bancare.Elena Basescu

Vezi si alte articole...