joi, februarie 29, 2024

Elena Merișoreanu, mesaj acid pentru Deea și Dinu Maxer. „Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede. Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul și fetița lor”

MedicalElena Merișoreanu, mesaj acid pentru Deea și Dinu Maxer. „Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede. Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul...

Elena Merișoreanu, extrem de apropiată de soții Maxer, este surprinsă de faptul că aceștia și-au refăcut repede viața, după divorț.

Elena Merișoreanu, părere de rău față de Deea și Dinu Maxer!

„Păcat! Mie îmi pare tare rău de ei, am fost întotdeauna la evenimentele lor. Nu m-aș fi așteptat să se întâmple așa, să divorțeze, pentru că între ei a fost o dragoste pasională.

Amândoi s-au afișat cu altcineva, după divorț. Foarte ciudat, atât de repede.

Dintre toți, copiii suferă cel mai mult, fiul și fetița lor, în această poveste. Ar trebuie să fie mai discreți. Nu știu ce să mai zic despre ei, m-au lăsat fără vorbe. Stai o viață cu un om în casă și nu-i cunoști opțiunile. Fiecare însă își știe problemele. Nu vreau să mă bag în familia lor” , a declarat Elena Merișoreanu.

Deea Maxer a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire dintre Dinu și actualul iubit!

Dinu și Deea au participat la un botez, eveniment la care, conform declarațiilor Deei, au fost angajați de mult timp. Potrivit informațiilor furnizate de Ciao, cei doi au demonstrat un nivel înalt de profesionalism în calitate de prezentatori și artiști, contribuind astfel la desfășurarea excepțională a evenimentului, lucru confirmat și de către Deea.

“Da, așa este am avut un eveniment împreună cu Dinu, care a fost antamat înainte de divorț. Suntem profesioniști și în continuare lucrăm artistic împreună. Am cântat și piese în duet la acest eveniment. Însă am mers cu mașini separate”, a declarat Deea Maxer cu privire la evenimentul pe care ea și tatăl copiilor ei l-au avut în weekend-ul ce tocmai a trecut, notează Ciao.

Vezi si alte articole...