sâmbătă, aprilie 20, 2024

Elon Musk: Videoclipurile lungi de pe X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente

EconomieElon Musk: Videoclipurile lungi de pe X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente

Platforma a lansat o versiune timpurie a apelurilor video şi audio pentru unii utilizatori, în octombrie anul trecut, după ce Musk a spus că vrea să o transforme într-o super aplicaţie, care să ofere servicii de la mesagerie la plăţi peer-to-peer.

”În curând”, a spus Musk într-un răspuns scurt pe X la postarea unui utilizator conform căruia videoclipurile de lungă durată ale platformei vorp utea fi vizionate direct pe televizoarele inteligente.

Anterior, Fortune a scris că aplicaţia ar putea arăta similar cu aplicaţia TV oferită de serviciul video Youtube al Google. A citat o sursă neidentificată care a spus că Musk s-a hotărât să concureze cu YouTube.

X nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru detalii suplimentare despre aplicaţie.

În încercarea de a deveni ”o platformă video în primul rând”, X a creat parteneriate cu fostul comentator Fox Tucker Carlson şi fostul prezentator CNN Don Lemon.

Platforma, care a avut dificultăţi să reţină agenţii de publicitate pe fondul controverselor de când Musk a cumpărat-o în 2022, a declarat luna trecută că le va permite agenţilor de publicitate să difuzeze anunţuri video lângă anumiţi creatori de conţinut.

 

 

Vezi si alte articole...