sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Emily Burghelea a ajuns în depresie din cauza bebelușului ei!

MedicalEmily Burghelea a ajuns în depresie din cauza bebelușului ei!

Emily Burghelea, mama a doi copii, se confruntă cu probleme de sănătate ale fiului său de doar 4 luni. Deși se aștepta să facă față cu ușurință acestei experiențe, având deja un copil, se pare că totul este diferit acum. De când a adus pe lume micuțul Damian în luna ianuarie, au apărut numeroase probleme. Acum, bebelușul ei adorabil se confruntă cu o iritație persistentă pe față.

Emily Burghelea se dedică în totalitate copiilor săi

Emily Burghelea se dedica în totalitate copiilor săi, punând restul activităților și problemelor pe locul doi. După ce a trecut prin furia laptelui și colici, acum se află într-o perioadă dificilă și greu de gestionat. De câteva zile, micuțului Damian i-a apărut o iritație pe față care nu pare să dispară.

La început, Emily a cerut sfaturi de la alte mămici de pe rețelele de socializare și spera că această afecțiune va trece repede. Cu toate acestea, au trecut mai mult de trei zile și iritația de pe fața bebelușului nu doar că nu a dispărut, ci s-a extins, în ciuda tratamentului adecvat administrat conform recomandărilor medicale. Se pare că iritația nu reacționează la sfaturile primite și Emily Burghelea s-a îngrijorat.

„Nu știu ce să ne mai facem cu dermatita asta atopică. Căutăm specialiști. Până acum am discutat despre problema asta doar cu doamna doctor de familie și ne-a dat dânsa un tratament, dar cred că trebuie să aprofundăm situația, să mergem și la dermatolog, mi-a spus că ar fi bine să mergem și la alergolog, ca să vedem dacă nu cumva este vorba despre vreo alergie la ceva ce mănânc eu.

Este alăptat doar la sân și poate fi, nu știu, mi-a spus că poate ar putea fi o alergie la lactoză, poate n-ar mai trebui să mănânc eu o perioadă lactate sau poate fi o alergie la ceva din dieta mea sau la detergenți, dar ideea este că nu mai pot să-l văd așa. De fiecare dată mi se pare că îi trece, că se vindecă, dar de fiecare dată apar și este și mai rău, și mai rău, fiecare erupție este diferită. Nu apar foarte des, dar și când apar este ceva groaznic, mai ales că îl văd că îl doare, vrea să se scarpine… e ceva rău’, le-a spus Emily Burghelea internauților pe pagina ei de Instagram.

Emily Burghelea a mers la alergolog și a început investigațiile

Emily Burghelea a mai așteptat în speranța că o să-i treacă, asta fiindcă au fost câteva momente în care părea că iritația se retrage și nu mai evoluează. Ei bine, nu a fost deloc așa din nefericire. A mers pe mână medicului de familie până la un moment dat, însă apoi a decis că trebuie să înceapă investgațiile în detaliu pentru a vedea ce produce această afecțiune.

„Cine și-ar fi închipuit că dermatita atopică poate să fie atât de grea…Trecem noi și peste asta. După cum arată în poze, pare că se vindecă sau se extinde? Abia aștept să începem investigațiile! Pe de altă parte este și zona cealaltă, cu tratamente naturiste, cu ceaiuri, cu spălat pe față cu ceai de mușețel, uleiuri esențiale, creme de gălbenele, n-am încercat până acum niciuna din aceste variante. Mi-a fost puțin teamă, dar nu este exclus să mergem cu el și la un doctor homeopat, pentru că am înțeles că sunt foarte buni, nu am luat până acum contact cu așa ceva’, a mai spus Emily Burghelea.

Fără să stea pe gânduri, ea a apelat la ajutorul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare și le-a cerut recomandări de specialiști în această problemă. Ea nu știe exact cauza acestei alergii și de ce se extinde de la un moment la altul.

Vezi si alte articole...