luni, iulie 15, 2024

Eva Măruță își face debutul într-o comedie românească! Cine este tăticul fiicei lui Andra?

MedicalEva Măruță își face debutul într-o comedie românească! Cine este tăticul fiicei lui Andra?

Eva Măruță și actorul Alex Bogdan sunt protagoniștii filmului „Tati part-time”, care va fi lansat în cinematografe la începutul anului următor. În vârstă de doar 7 ani, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță își face debutul în actorie.

„Vidra Productions anunță o comedie nouă pentru părinți cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale”, e mesajul distribuit de Bromania și Eva Măruță pe conturile lor oficiale de Instagram. Tot ei au făcut și primele dezvăluiri despre acțiunea filmului, scenariul acestuia și numele actorilor care iau parte la acest proiect.

Eva Măruță și Alex Bogdan, protagoniștii principali în “Tati part-time”
“Tati part-time” urmărește povestea relației dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un tânăr avocat ale cărui perspective promițătoare sunt date peste cap de o vizită neașteptată din partea fiicei sale, Maya, jucată de Eva Măruță.

Filmul marchează debutul regizoral al Letiției Roșculeț și se bazează pe un scenariu co-scris de aceasta și Matei Dima, cunoscut sub numele de Bromania. Pelicula “Tati part-time” urmează să aibă premiera în cinematografe la începutul anului viitor. Distribuția filmului include și nume precum Doina Teodoru, Mihaela Teleoacă, Nelu Cortea, Alexandru Ion, Raluca Aprodu, așa cum este menționat pe pagina de Facebook a filmului “Tati part-time”. Eva Măruță a reușit să lase fără cuvinte pe Andreea Raicu, chiar într-una dintre edițiile emisiunii “La Măruță”. Celebritatea a menționat că fiica prezentatorului este o mică “dictatoare” în emisiunea de la PRO TV.

În fiecare zi de la ora 15:00, de luni până vineri, Cătălin Măruță aduce două ore pline de energie și distracție telespectatorilor. Cu câteva luni în urmă, Andreea Raicu a fost invitată în emisiunea de la PRO TV, unde a avut ocazia să o întâlnească pe Eva, fiica prezentatorului.

Fetița a însoțit mai multe zile la rând pe tatăl său la serviciu, aducând bucurie publicului cu remarci pline de duh. Andreea Raicu a participat la “Roata provocărilor” și a trebuit să înfrunte mai multe provocări. Dacă refuza, era nevoită să consume o înghițitură de suc de lămâie. Celebritatea a făcut mai multe greșeli în timpul unei provocări, iar Eva Măruță a observat și a dat-o de gol.

„Ai greșit de două ori!”, a spus Eva. „Scuză-mă, tu cu cine ții? Cu fetele sau cu băieții? Trebuie să înveți să ții cu femeile, cu fetele!”, a spus surprinsă Andreea Raicu.

„Trebuie să fim corecți! Ai greșit de două ori, bei de două ori”, i-a răspuns fiica lui Cătălin Măruță. „Măi, dar tu ești dictatoare aici”, a fost replica Andreei.

Vezi si alte articole...