luni, iulie 22, 2024

Explozia de la Crevedia, vizibilă inclusiv din București. Imagini surprinse de la 22 de kilometri distanță

Din OrasExplozia de la Crevedia, vizibilă inclusiv din București. Imagini surprinse de la 22 de kilometri distanță

A doua deflagrație puternică care a avut loc la stația GPL din localitatea dâmbovițeană Crevedia și care a rănit zeci de pompieri a fost vizibilă inclusiv din Capitală, potrivit unor imagini surprinse de un bucureștean din Sectorul 6, publicate de Hotnews.

În imaginile trimise de un martor pentru HotNews, este surprins momentul în care deflagrația luminează cerul și e ușor vizibil din București.

Imaginile au fost surprinse pe Strada Moinești, din cartierul Militari. De acolo și până la locul deflagrației sunt 22 de kilometri distanță în linie dreaptă.

Mai multe explozii au avut loc, sâmbătă, 26 august, în localitatea dâmbovițeană Crevedia, la o stație de GPL. Cel puțin o persoană a murit, în urma unui infarct, iar alte 57 au fost rănite. Dintre răniți, 39 sunt pompieri, potrivit datelor transmise de autorități.

Vezi LIVETEXT cu desfășurarea evenimentelor: Explozii în lanț la Crevedia, la o stație GPL! Cel puțin un mort și 57 de răniți, printre care 39 de pompieri. Cine deține stația GPL | VIDEO

Vezi si alte articole...