joi, mai 30, 2024

EXPO Uniprest București – locul de întâlnire al profesioniștilor în instalații

MedicalEXPO Uniprest București – locul de întâlnire al profesioniștilor în instalații

Pe 25 aprilie, va avea loc la București o nouă ediție a evenimentului EXPO Uniprest 2024, organizat de Uniprest Instal. EXPO Uniprest, seria de evenimente care reunește comunitatea profesioniștilor în instalații, HVAC și echipamente de încălzire/răcire din România, expozanți, speakeri și traineri de top, este soluția la nevoile de informare și transfer de know-how ale întregii industrii.

În cadrul expoziției, partenerii Uniprest Instal își prezintă noutățile și se dezbat probleme, soluții, provocări și tendințe din piața de instalații. 

„În fiecare an ne propunem și reușim să aducem și mai multă valoare membrilor din ecosistemul pe care îl construim. EXPO Uniprest crește neîncetat din 2018, când prima ediție s-a desfășurat în doar 2 orașe, și va continua să o facă și în 2024, în cele 8 orașe în care ne întâlnim sau ne reîntâlnim cu profesioniștii din comunitățile locale din Timișoara, București, Brașov, Sibiu, Craiova, Iași, Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Credem într-o comunitate ai căror membri se ajută reciproc, fac schimb de experiențe și cunoștințe, sunt la curent cu cele mai noi tehnologii și soluții eficiente, și care au același obiectiv ca noi: un viitor împreună. La Uniprest facem tot ce este posibil ca acest viitor împreună să fie unul al profesioniștilor bine informați și conectați”, declară Enikő Péter, Managing Director, Uniprest Instal.

Pe lângă expoziția propriu-zisă, vor avea loc prezentări ale speakerilor invitați, pe teme de interes pentru industrie și business. Printre aceștia, Marian Hurducaș (marketing strategy consultant) despre modalități de creștere a unui business având la bază principii sănătoase de marketing, Adrian Roman (director tehnic Uniprest Instal) despre centrale Quinta Ace de la Remeha și pompe de căldură Matrix de la Inventor, Adrian Marcu (manager vânzări proiecte & suport tehnic Rehau) care va vorbi despre soluții pentru instalații inteligente de la REHAU Building Solutions și Ozsváth István (country manager la Schell Gmbh & Co KG Armaturentechnologie) despre sistemul de management al apei SCHELL SWS.

Evenimentul va avea loc la Magic Place Events – Grant, cu începere de la ora 16:00 și este dedicat profesioniștilor din domeniu. Accesul se face strict pe bază de invitație, care se obține în urma înscrierii pe site-ul Uniprest Instal – https://uniprest.ro/expo-uniprest-bucuresti-2024/

Despre Uniprest Instal:

Uniprest Instal este dezvoltatorul primului ecosistem dedicat exclusiv profesioniștilor în instalații, HVAC și echipamente de încălzire/răcire din România. Cu o experiență de peste 15 ani și sediul central la Târgu Mureș, compania deservește întreg teritoriul României prin cele 10 depozite și puncte de lucru din Baia Mare, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Iași, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

Portofoliul Uniprest Instal conține peste 7.000 de articole stocabile și peste 300.000 de produse speciale disponibile la comandă, grupate în 6 categorii: Gaz, Termice, Apă, Sanitare, Energie Verde și AC/Ventilație.

Vezi și Tzerra Ace, centrala termică smart de la Remeha

Începând cu ianuarie 2010, Uniprest Instal face parte din grupul olandez Rensa, specializat de peste 65 de ani în comerțul en-gros al produselor HVAC-S (încălzire, ventilație, aer condiționat și instalații sanitare), alături de companii din Germania și Olanda.

 

Articolul EXPO Uniprest București – locul de întâlnire al profesioniștilor în instalații apare prima dată în Casoteca.

Vezi si alte articole...