sâmbătă, februarie 24, 2024

Familia Măruță, în delir! Fiica lor, Eva, întoarce banii cu lopata, după ce Tati Part-Time a spart toate bx-office-urile!

MedicalFamilia Măruță, în delir! Fiica lor, Eva, întoarce banii cu lopata, după ce Tati Part-Time a spart toate bx-office-urile!

La doar 8 ani, Eva Măruță a reușit să captureze atenția întregii țări odată cu debutul său în lumea filmului, în pelicula “Tati part-time”, în care își împarte ecranul cu Alex Bogdan. Chiar și după o lună de la lansare, acest film continuă să fie subiect de discuții aprinse. Iată câți spectatori a atras și ce încasări fabuloase a înregistrat!

Comedia “Tati part-time”, cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale, a revenit pe primul loc în box office-ul românesc în weekend-ul 22-28 ianuarie, după patru săptămâni de la premieră. În acea săptămână, filmul regizat de Letiția Roșculeț a atras 25.313 spectatori și a obținut încasări de 683.790 de lei.

De la lansare, acest film care a stârnit numeroase controverse în jurul prestației Evei Măruță, recunoscută de critici pentru interpretarea sa, a fost vizionat de un total de 340.789 de spectatori. Până în prezent, pelicula a generat venituri totale de 9 milioane de lei (aproximativ 2 milioane de dolari), conform datelor furnizate de Cinemagia, mai exact 9.159.242 de lei. Este important de menționat că această sumă nu ajunge integral în conturile familiei Măruță, deoarece aproximativ 60% din încasări revin cinematografelor, iar diferența este distribuită între distribuitori și producători.

“Tati part-time” este un proiect privat, conceput inițial cu și pentru Eva Măruță, așa cum a dezvăluit Cătălin Măruță la Europa FM:
“Este un proiect privat: nu are nicio legătură cu nepotismul. Este un film care a fost gândit pentru Eva încă de la început. Producătorii – cei de la Vidra Production – m-au contactat și mi-au spus: ‘Uite, avem în minte un film cu un copil și vrem să facem acest film dacă ești de acord ca Eva să joace în el’. A fost planificat – de Matei Dima și Letiția Roșculeț, regizoarea – ca un film cu un copil, având-o pe Eva în centrul atenției încă de la început. Ei au remarcat-o pe platformele de socializare și au decis: ‘Uite, avem în minte un film cu un copil și vrem să facem acest film dacă ești de acord ca Eva să joace în el’.”

Performanțele “Tati part-time” după primele patru săptămâni în cinematografe au fost următoarele:

Săptămâna 1-7 ianuarie: 144.754 de spectatori și încasări de 4.224.699 lei.

Vezi si alte articole...