duminică, mai 26, 2024

Fără apă caldă și căldură în sute de blocuri din Sectorul 5 al Capitalei

Din OrasFără apă caldă și căldură în sute de blocuri din Sectorul 5 al Capitalei

Termoenergetica a anunțat că mai multe blocuri din Sectorul 5 al Bucureștiului nu vor beneficia de apă caldă și căldură, întrucât sunt efectuate lucrări de modernizare la rețeaua termică principală. Compania a informat bucureștenii că lucrările se vor finaliza joi noaptea. În aceste zile, rețeaua de termoficare din București se confruntă cu noi probleme, iar locuitorii orașului rămân fără apă caldă și căldură în apartamente. În prezent, conform aplicației TermoAlert, 93% din rețeaua de termoficare a orașului funcționează în parametri optimi.

În total, 666 de apartamente din mare parte din sectoarele Capitalei întâmpină probleme în ceea ce privește furnizarea de apă caldă și căldură. Dintre acestea, 611 imobile nu beneficiază deloc de apă caldă și căldură, iar 55 primesc doar în parametri necorespunzători. Cele mai multe probleme sunt înregistrate în Sectorul 5, unde un total de 401 blocuri nu au acces la apă caldă și căldură, din cauza unor lucrări la rețeaua termică principală și remedierii unor avarii pe Strada Mihail Sebastian, Calea Rahovei și Șoseaua Alexandriei. Singurul sector care nu are probleme în prezent este Sectorul 4, conform informațiilor furnizate de Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB).

Compania Municipală Termoenergetica București a publicat liste cu adresele imobilelor afectate de avarii, în special în Sectorul 5, care se confruntă cu cele mai multe probleme. Lista poate fi consultată AICI.

Menționăm că listele pot fi modificate, deoarece Compania Municipală Termoenergetica București actualizează în mod constant avariile din oraș.

Vezi si alte articole...