luni, mai 27, 2024

Farul Constanța este noua campioană la fotbal feminin

MedicalFarul Constanța este noua campioană la fotbal feminin

Farul Constanța a câștigat pentru prima dată în istorie titlul de campioană la fotbal feminin după ce a câștigat, scor 2-1, meciul cu campioana din sezonul trecut, Universitatea Cluj.

Clujencele au marcat în minutul 24, însă faristele au reușit să întoarcă scorul. Golul victoriei a fost reușit în minutul 90 de Ana Maria Stanciu, care a finalizat cu capul o centrare perfectă a lui Enez Mango.

Cu două etape rămase de disputat, Farul a ajuns la șase puncte peste locul secund, ocupat chiar de Universitatea Cluj și nu mai poate fi depășită. De remarcat că este primul sezon al echipei în Superliga Feminină.

Farul: Onyango – Craiovan, Stanciu, Guțu (’46 Bogoș), Enez, Cristea (’46 Deca), Bortan, Iordăchiuși, Istrate (’54 Croitoru), Rus, Chiper. Antrenor: Raluca Sîrghe-Simes.

Universitatea Cluj: Blazek – Lindahl, Sigheartău, Stamate, Giurgiu, Bumbar, Ciolacu, Bălăceanu, Mikhail, Marcu, Țabur. Antrenor: Liviu Ivasuc.

Prețuri de lux! Cât va costa construcția noilor stadioane din Constanța și Pitești

Articolul Farul Constanța este noua campioană la fotbal feminin apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Vezi si alte articole...