joi, noiembrie 30, 2023

Faza II bis a Parcului Liniei a fost igienizată, transmite Primăria Sectorului 6

Din OrasFaza II bis a Parcului Liniei a fost igienizată, transmite Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a făcut cunoscut faptul că Faza II bis a Parcului Liniei a fost supusă procesului de igienizare. Autoritățile au anunțat pe pagina lor de Facebook că toate detritusurile de pe această porțiune de parc au fost colectate și eliminate de către echipele responsabile cu lucrările în Parcul Liniei.

Cu promisiunea că în primăvara anului următor, locuitorii din București vor avea posibilitatea să se plimbe și în această nouă zonă de parc, Primăria Sectorului 6 a evidențiat eforturile depuse pentru a oferi un spațiu curat și plăcut. Faza 2 și Faza 2 bis ale Parcului Liniei însumează o suprafață totală de 2,5 hectare și se întind între Gara Cotroceni și Bd. Doina Cernea (Afi Cotroceni).

„În primăvară ne vom relaxa pe încă o bucată de parc, de 2,5 hectare, între Gara Cotroceni și Bd. Doina Cornea (Afi Cotroceni). Adică, 580 metri liniari de teren industrial, maidan plin de gunoaie, pe care-l transformăm în oază de verdeață. Parcul Liniei Faza 2 și 2 bis”, a declarat PS6.

Parcul Liniei a marcat inaugurarea primei faze la 1 iunie 2023, iar mai târziu, la 26 iulie 2023, Primăria Sectorului 6 a anunțat că au început lucrările pentru Faza a II-a.

La momentul respectiv, zona era afectată de gunoaie, moloz și buruieni. În prezent, aceasta a fost curățată, iar lucrările de amenajare se pregătesc să înceapă. Primăria Sectorului 6 a distribuit imagini care ilustrează cum ar trebui să arate Faza a II-a a parcului atunci când va fi complet finalizată.

Vezi si alte articole...