sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

FC Voluntari a câștigat la Craiova și va juca din nou în semifinalele Cupei

MedicalFC Voluntari a câștigat la Craiova și va juca din nou în semifinalele Cupei

FC Voluntari a reușit să se califice în semifinalele Cupei României după un meci dramatic cu FCU Craiova 1948, câștigat în urma loviturilor de departajare.

După disputarea celor 90 de minute regulamentare și a două reprize de prelungiri, cele două echipe se aflau la egalitate, 0-0. După loviturile de departajare s-a terminat 4-2 pentru Voluntari.

Florea a deschis seria penalty-uri și a marcat primul, cu un șut pe mijlocul porții, respins de Gurău, dar în propria plasă. Pentru olteni a executat Negru, perfect, direct în vinclul din dreapta porții lui Fernandez.

A doua execuție a lui FC Voluntari a fost de cascadorii râsului. Voican a lovit mingea cu ambele picioare, a alunecat, Gurău a respins din nou în propria poartă, dar golul a fost anulat fiind marcat neregulamentar.

Totuși, nici FCU Craiova 1948 nu a reușit să înscrie, Popa a executat tare, în forță, dar Fernandez a respins. Ciobanu a început a treia serie de penalty-uri, perfect, în stânga portarului care a sărit în dreapta. Și Compagniucci a executat bine, pe centru și a înscris simplu.

FC Voluntari a marcat din nou, Popescu a tras în dreapta, Gurău era pe minge, dar nu reușit să o ajungă. Pentru olteni, Padula a tras tot în dreapta, dar Fernandez a fost atent și a respins și i-a permis lui Cascini să execute perfect lovitura finală și să o trimită pe FC Voluntari în semifinale.

FCU Craiova 1948 FC Voluntari
Gurău Fernandez
Padula Turda
Kvakic (Compagnucci, ’57) Paz
Lacroix Droppa
Mascarenhas (Negru, ’46) Ciobanu
Baeten (Blidar, ’106) Lambrinoc (Popescu, ’61)
Albu (Lekiatas, ’106) Cascini
Pop Răduț (Voican, ’106)
Sidibe (Dragu, ’109) Carnat
Blănuță (Chițu, ’106) Roemer (Lopes, ’97)
Bahassa Merloi (Florea, ’61)
Antrenor: Nicolo Napoli Antrenor: Florin Pîrvu

Corvinul este prima semifinalistă în Cupă după lecția de fotbal predată CFR Cluj

ȘTIRI FOTBAL | ȘTIRI SUPERLIGA | ȘTIRI LIGA 2 | ȘTIRI LIGA 3

Articolul FC Voluntari a câștigat la Craiova și va juca din nou în semifinalele Cupei apare prima dată în Goool.ro | Știri Fotbal, Știri Liga 1, Știri Liga 2.

Vezi si alte articole...