vineri, iulie 19, 2024

Fetele și-au ales rochiile de mireasă. Imagini cu concurentele extrem de emoționate

MedicalFetele și-au ales rochiile de mireasă. Imagini cu concurentele extrem de emoționate

Fetele logodite din sezonul 9 Mireasa au probat rochiile de mireasă pe care le vor purta în finală. Tinerele au fost foarte emoționate.

Maria, Iuliana, Cristina și Delia și-au ales rochiile de mireasă pe care le vor purta în Marea Finală, de pe 12 iulie 2024. Fiecare a probat câte două rochii, apoi pe rând, și-au ales cu foarte mare atenție ținutele în care va păși în fața Ofițerului de Stare Civilă, la brațul partenerilor.

Fanii Mireasa au putut vedea ce rochii de mireasă și-au ales concurentele logodite ale sezonului 9. Înainte de difuzarea imaginilor băieții au ieșit din platou. Doar fetele și mamele au privit imaginile cu rochiile de mireasă.

Ce rochii de mireasă și-au ales concurentele sezonului 9 Mireasa
Prima care a probat rochiile a fost Maria și a fost „dragoste la prima vedere”
„Sinceră să fiu, nu vreau rochie albă, rochia albă vreau să o port doar la cununie. Tip sirenă și cu spatele gol”, a spus aceasta și și-a găsit fix ceea ce își dorea.

Cristina și-a dorit o rochie de tip sirenă, însă cea aleasă a fost o altă variantă.

„Aș vrea o rochie tip sirenă și aș vrea și una un pic mai amplă. Am simțit-o cu totul”, a dezvăluit emoționată.

Iuliana și-a dorit o rochie simplă și delicată: „Modelul sirenă, dar am văzut multe modele interesante. Sunt foarte fericită. Am și un sentiment de nostalgie”.

Și Delia a probat două rochii de mireasă și cu greu s-a decis asupra uneia dintre ele. „Mi-aș dori o rochiță cu crăpătură pe picior și umerii picați, fără mâneci sau bretele. Vreau să probez și pe alb și pe crem, să văd ce mă avantajează mai bine”.

Vezi si alte articole...