sâmbătă, iunie 22, 2024

Lidl, planuri mari în România. Ce vrea să facă rețeaua de magazine

Retailerul german Lidl, principalul jucător pe piața...

Cod roșu de caniculă. Urmează un weekend incendiar. Hartă emisă de ANM

Alertă de caniculă. Administrația Națională de Meteorologie(ANM)...

Fiica Elenei Lasconi, „dezgustată” de votul mamei la referendumul pentru familia tradițională: Nu susțin un astfel de om!

ActualitateFiica Elenei Lasconi, „dezgustată” de votul mamei la referendumul pentru familia tradițională: Nu susțin un astfel de om!

Fiica Elenei Lasconi a reacționat dur pe Instagram, duminică, după ce a aflat din presă faptul că mama sa a votat „DA” la referendumul pentru familia tradițională.

Fiica Elenei Lasconi dezaprobă opiniile mamei privind familia tradițională. Tânăra declară că este dezgustată și anunță că nu o mai susține pe mama sa pentru că „s-a dovedit a fi homofobă„.

”Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. (…) Sunt în şoc şi absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat DA la referendumul Coliţiei pentru Familie pentru a susţine aşa-zisa familie tradiţională. Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiică a ei. (…) Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susţinut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva niciodată. (…) Mă doare sufletul. Nu susţin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidenţiale, deşi ştiu că este favorita multora. (…) Sufăr foarte mult şi nu-mi vine să cred. Consider că dacă ești creştin şi crezi în legea iubirii, ar trebui să lupţi pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să îşi aleagă calea şi să-şi poată forma o viaţă fericită şi liniştită”, afirmă fiica Elenei Lasconi, plângând.

În finalul materialului înregistrat, Oana Lasconi spune că acest tip de „discriminarea jegoasă” nu are loc în familia sa.

Cătălin Drulă i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare

În urma acestor declarații controversate apărute în spațiul public, președintele USR, Cătălin Drulă, i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare.

Vezi si alte articole...