luni, iulie 22, 2024

Florin Dumitrescu, în lacrimi după ce a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”: „Presimțeam că sfârșitul va veni!”

MedicalFlorin Dumitrescu, în lacrimi după ce a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”: „Presimțeam că sfârșitul va veni!”

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost excluși din emisiunea „Chefi la cuțite” după ce au refuzat să participe la filmarea unui nou sezon. Prima reacție a lui Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei jurați, a venit în urma acestei situații.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Antena 1 a anunțat că cei trei jurați nu vor mai face parte din echipa „Chefi la cuțite” în sezonul viitor. După ce s-a aflat că au fost excluși din emisiune, Florin Dumitrescu a transmis un mesaj pe platformele de socializare.

„Cea dintâi condiție a fericirii e liniștea sufletului!”, a transmis bucătarul. Florin Dumitrescu, fiind foarte tulburat de cele întâmplate. Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au refuzat să mai filmeze următorul sezon pentru „Chefi la cuțite” pentru că ar fi obosit și l-au oprit pe Florin din a face gesturi necugetate.

Fanii show-ului culinar de la Antena 1 au reacționat după ce a fost anunțată această schimbare neașteptată. „Nu pot să cred! Mă uitam cu drag la emisiune datorită vouă. Ce veste tristă!”, „Nu vreau să cred așa ceva. Sunteți geniali! Fără voi nu există Chefi la cuțite”, „Sigur vor pierde audiența! Pentru voi ne uitam”, „Presimțeam că ulciorul nu merge de multe ori la apă, iar sfârșitul urma să vină în curând. Cât de longevivă să și fie emisiunea? Ne pare rău pentru plecarea voastră și distrugerea acestui format bun, însă liniștea e mai bună decât orice” au fost o parte dintre mesajele transmise de telespectatori.

Momentan, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu nu au avut nicio reacție după ce Antena 1 a anunțat că au fost dați afară de la „Chefi la cuțite”.

Cei trei jurați au decis să nu participe la filmările sezonului 13 al emisiunii “Chefi la cuțite”, chiar dacă au primit calendarul de producție pentru octombrie 2023 în luna martie a aceluiași an. Refuzul lor a fost comunicat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru începerea filmărilor.

Antena 1 a detaliat evoluția discuțiilor dintre echipa emisiunii “Chefi la cuțite” și cei trei jurați într-un comunicat de presă:

– În martie, li s-a transmis celor trei jurați calendarul de producție pentru sezonul 13 al emisiunii.
– Între lunile mai și septembrie, au avut loc pregătirile pentru producția noului sezon, inclusiv anunțarea castingului, comunicarea cu întreaga echipă, sponsori și producție, încheierea contractelor de închiriere, asigurarea utilităților, programarea echipei de filmare și desfășurarea preselecțiilor în mai multe orașe din țară. Acest proces a implicat alocarea de resurse financiare și umane, cu peste 150 de persoane care au lucrat la pregătirea emisiunii.
– În luna septembrie, cei trei jurați au anunțat că nu vor putea participa la filmări, invocând starea de oboseală, cu mai puțin de 30 de zile înainte de începerea acestora.
– În luna octombrie, jurații au refuzat calendarul de producție modificat, chiar dacă acesta fusese ajustat conform propunerii lor.

Astfel, cei trei jurați au fost excluși din echipa emisiunii “Chefi la cuțite” pentru sezonul următor, în ciuda tuturor eforturilor depuse pentru pregătirea show-ului. Emisiunea rămâne dedicată excelenței și inovației care au consacrat-o ca lider în divertisment, continuând să ofere pasionaților de bucătărie șansa de a-și îndeplini visul și de a aduce publicului povești extraordinare.

Vezi si alte articole...