luni, mai 27, 2024

Florin, fratele lui Cristian Șonea, s-a căsătorit cu Alina, fata care i-a trimis un mesaj în emisiune

MedicalFlorin, fratele lui Cristian Șonea, s-a căsătorit cu Alina, fata care i-a trimis un mesaj în emisiune

Florin s-a căsătorit cu Alina, fata care i-a trimis un mesaj scris și unul video când el era în casa Mireasa.

Florin Florea s-a născut în Slătioara și are 28 de ani. Viața lui Florin a început cu o mare încercare: el și fratele său au fost lăsați de tată pe peronul unei gări.

Fostul concurent de la Mireasa și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar sistemul l-a despărțit de fratele său, atunci când au fost plasați, separat, în grija unor familii. Însă destinul nu l-a uitat pe Florin, iar mai târziu norocul a început să răsară și pe strada lui.

Datorită show-ului Mireasă pentru fiul meu și-a reîntâlnit fratele, pe Cristian Șonea, după ani la rând în care nu a știut nimic despre el!

”Și acum mă întreb de ce ne-au lăsat în gară, în frig, cu bilete de gât. Poliția ne-a dus la un centru. Au fost vremuri în care n-am avut ce să mănânc. Dacă apucai să mănânci, mâncai, dacă nu, nu. Mi-aduc aminte că de Paște voiam să fiu cu familia și n-aveam un ou roșu. Mâncam o jumătate de ou. Nu înțelegeam de ce să faci un copil și să-l abandonezi.”, a povestit Florin.

Mireasa sezonul 1. Florin, fratele lui Cristian Șonea, s-a căsătorit cu Alina. Fata îi scria în emisiune, în urmă cu aproape 4 ani

În casa Mireasa, Florin s-a apropiat de Cătălina, însă lucrurile nu au mers între ei. La momentul acela, băiatul primea o scrisoare de la Alina, actuala lui soție.

”Bună, Florin. Mă numesc Alina, sunt zodia Taur, locuiesc în București și doresc să îți transmit, pe această cale, faptul că te apreciez foarte mult. Ești o persoană deosebită, te urmăresc cu drag și sunt plăcut impresionată de caracterul frumos care te definește. De asemenea, îmi placi și fizic.

Ai niște ochi superbi, pe care nu vreau să-i mai văd triști. Consider că nimic nu este întâmplător și îndrăznesc să-ți scriu aceste gânduri, deoarece, din punctul meu de vedere, ești genul de bărbat care mi se potrivește. Cred cu tărie că împreună am putea dezvolta o relație frumoasă, bazată pe sinceritate, încredere, comunicare și, nu în ultimul rând, bazată pe iubire.”, i-a scris Alina fetei când i-a trimis un mesaj lui Florin.

Pe lângă scrisoare, Florin a primit și o cană cu chipul Alinei. Atunci băiatul nu se arăta interesat de admiratoarea lui. Iată că, patru ani mai târziu, cei doi sunt soț și soție.

Vezi si alte articole...