sâmbătă, aprilie 13, 2024

Droguri în showbiz. Natalia Mateuț, audiată la DIICOT

Natalia Mateuț, starleta de la Xtra Night...

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul de la Mangalia. Ce urmează acum

Monica Macovei a fost condamnată, pentru accidentul...

Ford Motor a oprit livrările noilor camionete electrice F-150 Lightning, pentru controale de calitate

EconomieFord Motor a oprit livrările noilor camionete electrice F-150 Lightning, pentru controale de calitate

Al doilea mare producător auto din SUA a declarat vineri că oprirea livrărilor a avut loc pe 9 februarie. Nu a spus când se aşteaptă să reia livrările, care au început în ianuarie, ale camionetei electrice.

Un purtător de cuvânt a refuzat să spună ce problemă de calitate a fost verificată.

Ford a mai spus că săptămâna aceasta a început să livreze către dealeri primele pickup-uri F-150 model 2024, nou proiectate, pe benzină.

Ford a spus că se aşteaptă ”să intensifice livrările în următoarele săptămâni, pe măsură ce completăm verificări amănunţite de calitate a lansării pentru a ne asigura că aceste noi F-150 îndeplinesc standardele noastre înalte”.

Automotive News a relatat că sute, dacă nu mii, de camionete F-150 model 2024 alimentate cu benzină s-au adunat în loturi de depozitare din sud-estul Michigan, de când a început producţia în decembrie.

Ford a declarat în septembrie că va începe să livreze noul F-150 la începutul lui 2024 şi a spus vineri că este ”în plan”.

Luna trecută, Ford a declarat că va reduce producţia de vehicule F-150 Lightning, deoarece cererea de vehicule electrice (EV) a fost mai mică decât se aştepta.

Ford a anunţat vineri că producţia camionetei electrice continuă.

În ianuarie, producătorul auto a declarat că va reduce producţia de la Centrul său de vehicule electrice Michigan Rouge la un singur schimb, începând cu 1 aprilie.

În octombrie, Ford a întrerupt temporar unul dintre cele trei schimburi de la fabrica de vehicule electrice.

Ford le-a spus furnizorilor, în decembrie, că intenţionează să producă aproximativ 1.600 de camionete F-150 Lightning EV pe săptămână, începând din ianuarie, aproximativ jumătate din cele 3.200 pe care le planificase anterior.

Ford a vândut anul trecut 24.165 de camioane F-150 Lightning în SUA, în creştere cu 55% faţă de 2022, din aproximativ 750.000 de vânzări totale de F-150 în SUA.

Ford a declarat în august că fabrica care construieşte vehiculele F-150 Lightning ar putea atinge o rată anuală de producţie de 150.000 de vehicule până în octombrie.

În 2022, a spus că va dubla producţia de camionete electrice.

 

Vezi si alte articole...