marți, mai 30, 2023

Fost polițist găsit mort în casa sa din Sectorul 6 al Capitalei

Din OrasFost polițist găsit mort în casa sa din Sectorul 6 al Capitalei

În Sectorul 6 al Bucureștiului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, fost polițist, a fost descoperit mort în locuința sa. Fiica sa a fost cea care l-a găsit și a solicitat intervenția autorităților. Există suspiciuni cu privire la o posibilă sinucidere.

Bărbatul locuia în Sectorul 6 al Capitalei și a fost găsit fără viață de către fiica sa, care a alertat imediat autoritățile.

Surse de la antena3.ro indică faptul că individul s-ar fi înjunghiat. Polițiștii și echipajele medicale au fost chemate de urgență la fața locului, însă, din păcate, nu au putut face nimic pentru a-l salva. Decesul său a fost constatat de către medici.

Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML).

Iată Comunicatul transmis de Poliția Capitalei:

La data de 9 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 6, se află o persoană decedată.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.
În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.
Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, a declarat Poliția Capitalei, potrivit sursei citate.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro