joi, mai 23, 2024

Gabriela Cristea a dezvăluit ce operații estetice are! Nu te-ai fi așteptat la asta!

MedicalGabriela Cristea a dezvăluit ce operații estetice are! Nu te-ai fi așteptat la asta!

În recenta perioadă, s-a examinat în detaliu aspectul fizic al Gabrielei Cristea. Pe lângă critici că ar fi acumulat câteva kilograme în plus, soția lui Tavi Clonda a fost chestionată cu privire la intervențiile estetice. Fanii săi au dorit să știe dacă vedeta a apelat la medicul estetician, iar Gabriela Cristea a fost sinceră și a răspuns la curiozitățile lor.

Gabriela Cristea a fost în centrul atenției de mulți ani, iar în timp aspectul său fizic a cunoscut transformări. Acum, soția lui Tavi Clonda a dezvăluit faptele și a povestit despre intervențiile estetice la care a recurs. Se pare că nu a făcut acest lucru foarte des, dar atunci când a făcut-o, nu a fost pe deplin mulțumită de rezultate.

Am tot fost întrebată dacă mi-am făcut vreo intervenție estetică la nivelul buzelor în ultima vreme. Am avut o astfel de intervenție la nivelul buzelor, dar trebuie să recunosc cinstit că nu am fost foarte încântată de rezultatul final și asta nu că ar fi fost o intervenție eșuată.

Ba chiar toată lumea mă complimenta la momentul respectiv și toată lumea îmi spunea că arată foarte bine. Mai ales că nu îmi injectasem foarte mult acid hialuronic, pentru că asta se injectează în buze, ci îmi injectasem doar o cantitate de 0.5.

Am făcut această intervenție în urmă cu doi ani și nu am simțit că este pentru mine. Între timp mi s-a absorbit totul. O să vă arăt ceva, de ce buzele mele arată de cum aș avea acid hialuronic în buze…și anume pentru că port aparat dentar și îmi machiez buzele”, le-a răspuns Gabriela Cristea fanilor din mediul online.

Vezi si alte articole...