miercuri, februarie 28, 2024

Garda de Coastă: Protest în apropierea PTF Isaccea/ Traficul prin punctul de frontieră nu a fost afectat/ Se înregistrează zece minute de aşteptare pentru persoane şi autoturisme/ Pentru camioane, se aşteaptă între 60 şi 200 de minute

EconomieGarda de Coastă: Protest în apropierea PTF Isaccea/ Traficul prin punctul de frontieră nu a fost afectat/ Se înregistrează zece minute de aşteptare pentru persoane şi autoturisme/ Pentru camioane,...

”Ca urmare a protestului agricultorilor şi transportatorilor de pe comunicaţia Şoseaua Portului, ce face legătura între P.T.F. Isaccea şi E 87, facem precizarea că traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea nu a fost afectat şi se desfăşoară în condiţii normale. La faţa locului acţionează în sistem integrat efective ale Poliţiei Române, Jandarmeriei Române şi Poliţiei de Frontieră pentru gestionarea traficului rutier, asigurarea ordinii şi liniştii publice si siguranţa cetăţenilor”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă. 

 

Ei au adăugat că în acest moment, conform aplicaţiei Traficonline de pe site-ul Poliţiei de Frontieră Române, traficul de persoane şi autoturisme prin PTF Isaccea înregistrează 10 minute de aşteptare pe ambele sensuri de circulaţie.

 

Potrivit aceleiaşi aplicaţii, pentru camioane timpul de aşteptare este de 60 de minute la intrarea în ţară şi de 200 de minute, la ieşire.

Vezi si alte articole...