sâmbătă, iunie 15, 2024

Gașca Chitară Grozăvești a organizat miercuri seara, evenimentul „Flori de mai”

Din OrasGașca Chitară Grozăvești a organizat miercuri seara, evenimentul „Flori de mai”

Gașca Chitară Grozăvești a susținut un concert în seara zilei de 10 mai în Complexul Grozăvești, atrăgând sute de studenți. Complexul a fost dotat cu echipamente de sunet, microfoane, lumini și scaune.

Miercuri seara a avut loc a cincea ediție a evenimentului tradițional „Flori de mai”, începând cu ora 20:30. Gașca a interpretat melodii românești timp de două ore, creând o atmosferă plăcută pentru tinerii studenți. La începutul evenimentului, membrii trupei „Gașcă Chitară Grozăvești” i-au încurajat pe tineri să facă cunoștință unul cu celălalt pentru a-și crea prietenii și a se distra împreună.

Studenții și-au adus cu ei pături pe care le-au împărțit cu prietenii. Unii studenți care nu au putut participa la concert l-au ascultat și susținut de pe balcon, luminând cu telefoanele mobile.

Intrarea a fost gratuită, iar Universitatea din București a aprobat evenimentul. Mai mulți studenți și-au adus chitarele și s-au alăturat trupei, interpretând melodiile împreună. Printre piesele interpretate s-au numărat „Dacă ploaia s-ar opri” de Cargo, „18 ani” de Vama Veche și „Perfect fără tine” de Vama Veche. Valentin Adam, fondatorul Găștii Chitară Grozăvești, și Cristian Dascălu, organizatorul evenimentului, au fost printre cei care au cântat. Tinerii au dansat, au cântat și s-au simțit bine. Mulți dintre ei au declarat că așteaptă cu nerăbdare următoarea ediție și că vor participa cu siguranță. Aceasta a fost ultima petrecere a studenților înainte de sesiune.

Vezi si alte articole...