marți, iunie 6, 2023

Gest șocant în București. Un tânăr s-a aruncat în fața unui autobuz STB, duminică dimineață, pe Bd. Magheru

Din OrasGest șocant în București. Un tânăr s-a aruncat în fața unui autobuz STB, duminică dimineață, pe Bd. Magheru

În dimineața zilei de duminică, 14 mai 2023, pe Bd. Magheru din centrul Capitalei, a avut loc un incident șocant implicând un autobuz STB.

În timp ce autobuzul liniei 381 se deplasa pe prima bandă, îndreptându-se către următoarea stație, un tânăr a alergat din trotuar direct în fața vehiculului. Șoferul nu a avut timp să reacționeze în niciun fel, ci doar a acționat frâna. Bărbatul a lovit cu putere parbrizul autobuzului și a fost aruncat pe carosabil, iar geamul vehiculului s-a spart în bucăți.

Echipa medicală a sosit rapid și l-a transportat pe tânărul în vârstă de 23 de ani la Spitalul Clinic Floreasca. Într-un mod miraculos, acesta a suferit răni ușoare și a fost externat în scurt timp.

Bărbatul, originar din Indonezia, a fost preluat de angajatorul său din România. Șoferul autobuzului STB a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Se presupune că gestul a fost premeditat. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a elucida motivele care au condus la acțiunile tânărului indonezian. Este necesar să se stabilească dacă acesta a avut intenția de a se sinucide sau a fost sub influența substanțelor interzise.

Imaginile înregistrate de camera de bord a autobuzului au fost distribuite online.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro