joi, noiembrie 30, 2023

Giovana, apariție adorabilă cu fiica ei! Cât de mult a crescut Selina?

MedicalGiovana, apariție adorabilă cu fiica ei! Cât de mult a crescut Selina?

Giovana, câștigătoarea sezonului 5 Mireasa, a încântat fanii rețelelor sociale cu o imagine adorabilă alături de fiica ei, Selina. Susținătorii show-ului Mireasa au fost bucuroși să vadă cât de mult a crescut Selina.

Fanii admiră mereu frumoasa familie formată din Giovana și Sese, câștigătorii sezonului 5. Ei au fost încântați să observe cât de fericită și împlinită este tânăra mamă în momentul în care o privește pe micuța Selina.

Giovana a postat pe rețelele sociale o fotografie în care zâmbește cu drag atunci când Selina, aflată în cărucior, își atinge delicat mama pe față.

Selina, născută pe 22 mai 2023, are aproape 6 luni, iar pentru susținătorii cuplului Sese-Giovana din sezonul 5 Mireasa, ea reprezintă o emblemă a emisiunii.

Povestea de dragoste dintre Giovana și Sese a început cu o atracție puternică din prima clipă. La început, Giovana a păstrat secretă identitatea băiatului pe care îl plăcea, ceea ce a dus la interpretări greșite, crezându-se că ar fi vorba despre Aron. Cu toate acestea, adevărul a ieșit la iveală, dezvăluind că era vorba despre Sese, iar Giovana și-a exprimat clar intențiile.

Sese, pe de altă parte, a fost mai rezervat și a așteptat să cunoască toate tinerele din casa Mireasa înainte de a face alegeri. La început, a fost mai apropiat de Nora, ceea ce a stârnit gelozia lui Giovana. Cu toate acestea, în cele din urmă, s-au atras reciproc și au decis să înceapă o relație.

Pe parcursul competiției, Giovana și Sese au trecut prin momente de tensiune și certuri, mai ales din cauza geloziei, dar au reușit să învețe cum să gestioneze aceste situații și au format un cuplu armonios.

Giovana și Sese au devenit pentru prima dată părinți în luna mai 2023, iar tânărul a dat vestea nașterii fiicei sale printr-un mesaj emoționant:

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră. Pe 22.05.2023 a venit să își întâlnească părinții, fetița noastră frumoasa și sănătoasă. Am cele mai frumoase și puternice fete, sunt foarte mândru de ele. Vă iubesc mult, fetele mele!”, a transmis fericitul tată după nașterea ficei sale.

Vezi si alte articole...