vineri, martie 31, 2023

Grupul Rockwool, cel mai mare producător mondial de produse de tip vată minerală bazaltică, vrea să construiască o nouă linii de producţie a vatei minerale bazaltice la fabrica de lângă Ploieşti

EconomieGrupul Rockwool, cel mai mare producător mondial de produse de tip vată minerală bazaltică, vrea să construiască o nouă linii de producţie a vatei minerale bazaltice la fabrica de...

” Rockwool Group anunţă intenţia de a-şi extinde capacitatea de producţie locală, prin construcţia unei noi linii de producţie a vatei minerale bazaltice, pe teritoriul fabricii din Ariceştii Rahtivani, lângă Ploieşti, judeţul Prahova. Intenţia vine ca urmare a analizei potenţialului de creştere a pieţei de izolaţii din România, iar proiectul ar trebui să îndeplinească mai multe cerinţe stabilite de grup”, anunţă grupul.

Rockwool Group este lider mondial în producţia de izolaţii din vată bazaltică şi cel mai mare producător din România. În prezent, grupul oferă 177 de locuri de muncă la fabrica din Ariceştii Rahtivani şi în biroul din Bucureşti.

Compania pune pe piaţă produse din vată minerală bazaltică, pentru construcţia de clădiri eficiente energetic, cu un grad înalt de securitate la incendiu, care oferă, în acelaşi timp, protecţie împotriva zgomotului şi vibraţiilor.

”Creşterea capacităţii de producţie la fabrica din Ariceştii Rahtivani va contribui la dezvoltarea economică a României”, anunţă compania.

Rockwool România SRL este parte a Rockwool Group. Vata bazaltică este un material natural, reciclabil 100%. Grupul are aproximativ 12.200 angajaţi în 40 de ţări şi vânzări în peste 120 de ţări.

 

 

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro