duminică, iulie 14, 2024

Hala Laminor pregătită de sărbătorile de iarnă. Laminor Winter Wonderland, un nou Târg de Crăciun, aflat în Sectorul 3 din București

Din OrasHala Laminor pregătită de sărbătorile de iarnă. Laminor Winter Wonderland, un nou Târg de Crăciun, aflat în Sectorul 3 din București

Hala Laminor se pregătește să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă, transformându-se în Laminor Winter Wonderland, un nou Târg de Crăciun în Sectorul 3 din București. Organizatorii îi invită pe locuitorii din București și nu numai să se alăture evenimentului, care va include concerte, distracții pe patinoar, sesiuni de silent disco, și multe altele. Intrarea este gratuită. Această veste a fost anunțată vineri, 17 noiembrie 2023.

„Astăzi lansăm pe pârtie primul eveniment marca Laminor Wonderland: Laminor Winter Wonderland, transmit organizatorii pe pagina de Facebook „Laminor Wonderland”.

Pe durata a peste o lună, începând cu 30 noiembrie 2023 și până pe 2 ianuarie 2024, Laminor Winter Wonderland, cel mai mare târg de Crăciun indoor și outdoor din România, își deschide porțile pentru toți bucureștenii dornici să trăiască experiența unei povești de iarnă. Organizatorii subliniază că evenimentul va oferi o gamă extinsă de atracții pentru copii și adulți, cuprinzând diferite zone dedicate în care atât cei mici, cât și cei mari, vor putea simți magia sărbătorilor de iarnă.

Echipa Laminor Winter Wonderland pregătește concerte, patinoar, sesiuni de silent disco, pistă de tubing, experiențe de realitate virtuală (VR), carusel, spectacole pentru copii și multe altele. De asemenea, evenimentul va include o zonă dedicată gastronomiei.

„Vom putea să schiem sau să ne dăm cu sania pe derdeluș fără să fie nevoie să mergem la munte, vom învăța să facem decorațiuni de Crăciun de la cei mai talentați artiști, vom putea mânca cele mai apetisante mâncăruri specifice acestei perioade și vom putea dansa și cânta la cele mai tari concerte cu artiști de top români și străini.

Stați conectați la pagina noastră, în perioada următoare și veți putea afla detalii despre atracțiile pe care le pregătim pentru dumneavoastră”, declară aceștia.

„Ce vă putem promite este veți fi parte la cel mai atractiv și interactiv târg de Crăciun organizat vreodată în Capitală”.

Sursă foto: Facebook/ Laminor Wonderland

Vezi si alte articole...