sâmbătă, decembrie 9, 2023

Hatice și Mihai de la Mireasa s-au filmat în jacuzzi! Anunțul mare făcut de cei doi!

MedicalHatice și Mihai de la Mireasa s-au filmat în jacuzzi! Anunțul mare făcut de cei doi!

În cadrul emisiunii „Mireasa” de la Antena, doi concurenți au dezvoltat o relație romantică sub ochii telespectatorilor, iar acum, după 10 luni de când sunt împreună, Hatice și Mihai Grosu se bucură de o poveste de dragoste autentică și continuă să împărtășească momente speciale cu fanii lor.

În timpul show-ului, cei doi au atras atenția prin chimia lor evidentă și prin felul în care au gestionat provocările și tensiunile din competiție. Această conexiune specială s-a transformat într-o relație solidă și autentică, chiar dacă unii critici au fost sceptici. Hatice și Mihai au demonstrat că dragostea poate să înflorească chiar și în circumstanțe dificile.

Momentul culminant al relației lor a fost căsătoria lor, care a avut loc în cadrul emisiunii și a fost împărtășit cu telespectatorii, aducând bucurie și emoție. Ceremonia a fost plină de romantism și fericire și a lăsat o impresie puternică în inimile multor oameni. De la încheierea emisiunii, cei doi nu au încetat să arate afecțiune și iubire reciprocă. Recent, au postat imagini inedite pe Instagram, surprinzându-și fanii într-un jacuzzi romantic, reflectând bucuria și armonia din relația lor.

În postare, Hatice și Mihai au sărbătorit cei 10 luni de relație, subliniind că dragostea lor a crescut și s-a întărit în fiecare zi, mulțumindu-și fanilor pentru susținere. Această aniversare le-a oferit ocazia de a-și exprima recunoștința și de a rememora călătoria lor în dragoste, începând de la momentul în care s-au cunoscut în emisiune până în prezent.

Relația dintre Hatice și Mihai Grosu demonstrează că dragostea adevărată poate învinge orice obstacol și poate să strălucească în ciuda tuturor dificultăților întâlnite. Cei doi au dovedit că povestea lor nu s-a încheiat odată cu finalul emisiunii, ci a fost doar începutul unei povești de dragoste care va dura o viață întreagă. Așa a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice în sezonul 7 al emisiunii „Mireasa.”

La început, Hatice a fost deranjată și contrariată de afirmațiile lui Mihai din filmulețul de prezentare, în care el spunea că își dorește o femeie care să fie supusă și să îi fie subordonată.

Au existat momente de tensiune și neînțelegeri între cei doi, iar în mod surprinzător, Hatice a început să își arate interesul pentru Mihai. Chiar dacă părea că Mihai o place, el a continuat să o judece pentru trecutul ei, afirmând că ea a avut aventuri cu alți bărbați.

Cu timpul, Mihai și-a urmat inima și cei doi au devenit un cuplu. Au avut momente tensionate, dar nu au renunțat niciodată unul la celălalt. Au discutat despre despărțire la un moment dat, dar au reușit să treacă peste acele obstacole. O singură dată, au avut o scurtă perioadă de separare, care i-a făcut pe amândoi să plângă, dar au devenit mai puternici și au înțeles că sentimentele lor sunt profunde și sincere.

Chiar și atunci când Hatice a aflat despre trecutul tumultos al lui Mihai, în care a avut relații cu mai multe femei în același timp, care îl susțineau financiar, ea nu a pus capăt relației lor.

În cele din urmă, cei doi s-au logodit, iar cererea în căsătorie a avut loc într-un mod spectaculos, când au sărit împreună cu parașuta, aducând momente de poveste în viața lor.

Vezi si alte articole...