sâmbătă, aprilie 20, 2024

Hello Holidays: Cea mai ieftină vacanţă de Paşte costă 158 de euro, un circuit în Macedonia de Nord, de patru zile, cu transport cu autocarul. Agenţia de turism şi-a dublat anul trecut volumul de vânzări, la 9,8 milioane de euro

EconomieHello Holidays: Cea mai ieftină vacanţă de Paşte costă 158 de euro, un circuit în Macedonia de Nord, de patru zile, cu transport cu autocarul. Agenţia de turism şi-a...

”Vacanţele de Paşte în Antalya, Hurghada, Grecia, Italia, precum şi programele de tip circuit din 2023 şi sejururile verii sunt la reducere în perioada târgului de turism organizat de Hello Holidays între 22 şi 28 februarie. Ofertele sunt disponibile online şi în agenţiile Hello Holidays din Bucureşti şi Sibiu, cu un avans de 30% şi restul sumei plătită cu o lună înainte de plecare”, anunţă compania.

De Paşte, cel mai ieftin sejur cu avionul în Antalya costă 534 de euro/persoană, iar în Hurghada, 518 euro/persoană.

Cu autocarul, vacanţa de Paste la Kusadasi costă 395 de euro/persoană, în Didim, 299 de euro/persoană ori 365 de euro/persoană, în funcţie de durata acesteia, cinci sau şapte nopţi. Sejururile sunt la hoteluri de cinci stele, cu all inlusive sau ultra all inclusive, unde turiştilor li se pregătesc decoruri şi meniuri specifice sărbătorilor pascale.

Vacanţa în Grecia, în insulele Evia şi Corfu, la Salonic şi în Paralia Katerini, în care turiştii pot participa şi la Slujba de Înviere, costă de la 179 de euro/persoană.

Cea mai ieftină vacanţă de Paşte este un circuit în Macedonia de Nord, de patru zile, cu transport autocar şi cazare la un hotel de patru stele. În perioada târgului de turism online costă 158 de euro/persoană.

Programele Senior Holidays în Italia, fără limită de vârstă sau supliment de non senior, au reduceri de până la 150 de euro/persoană, în timp ce programele de tip circuit de Paşte sunt mai ieftine cu 20% în perioada târgului de turism online.

“Ofertele ‘vedetă’ ale târgului online sunt trei circuite la Istanbul şi Budapesta -Viena, cu plecare în primele două săptămâni din luna martie. Turiştii plătesc 129 de euro, 159 de euro sau 199 de euro, în funcţie de program, şi petrec o vacanţă de Paşte activă, cu excursii şi vizite la cele mai căutate obiective turistice”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

Pentru vară, transportul, dar şi vacanţa în Bulgaria, pentru care Hello Holidays are curse charter zilnice din Bucureşti şi de trei ori pe săptămână din Sibiu este la reducere în perioada târgului de turism.

“Plăteşte 1, merg 2, este oferta noastră, în perioada 22-28 februarie, pentru cursele charter de marţea şi joia din Bucureşti, şi reducere de până la 30% pentru cazare la sejururile de trei, patru, cinci, şase, şapte, 14 nopţi, în care oferim bonus şi transferurile la şi de la autocar la hotel”, precizează Denisa Oprea.

Reduceri şi pentru transport, şi pentru cazare sunt disponibile şi pentru vacanţele de vară cu charter autocar în Marmaris, în timp ce mai multe vacanţe din lunile mai şi octombrie în Kusadasi au preţ fix, 199 de euro/persoană. Pachetele cu zbor charter în Antalya, Bodrum şi Dalaman, dar şi în Hurghada ori Creta au reducere de o treime, la care se adaugă o extra reducere între 100 şi 200 de euro/cameră.

“Faţă de 2022, pentru Grecia avem în acest an mai multe curse de autocar, câte două pe săptămână spre zonele din Grecia unde care ne-am consolidat poziţia: Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului. Pentru amatorii de vacanţe în Grecia, la târgul online sunt oferte cu reducere de până la 50% şi pentru pachete, şi pentru cei care doresc transport individual, dar şi tarife unice, 99, 149, 199 de euro/persoană pentru anumite spaţii de cazare la vacanţele din lunile mai şi iunie”, adaugă directorul de marketing Hello Holidays.

Înfiinţată în urmă cu 16 ani, agenţia de turism Hello Holidays este organizator de circuite în România şi alte 38 de ţări din Europa şi Asia, dar şi de sejururi în Grecia, Turcia, Egipt, Dubai. Programele “O zi cât o vacanţă”, de o zi, în România şi Bulgaria, ori cele cu o durată mai mare, de până la 21 de zile, oferă turiştilor experienţe unice de călătorie.

Agenţia Hello Holidays a înregistrat un volum de vânzări de 9,8 milioane de euro în 2022, aproape dublu faţă de 2019, pe fondul ridicării tuturor restricţiilor de călătorie, la începutul sezonului, care a crescut peste aşteptări cererea de călătorii. 2022 a fost primul an din ultimii în care s-a călătorit ca înainte de pandemie.

Pentru 2023 estimează o creştere de 40%, după deschiderea unui sediu la Sibiu, al treilea fizic al agenţiei şi primul în teritoriu, şi diversificarea unor programe care au fost foarte căutate în 2022, cum ar fi Senior Holidays.

 

Vezi si alte articole...