marți, iunie 6, 2023

Hidroelectrica începe să emită facturile pe decembrie 2022

EconomieHidroelectrica începe să emită facturile pe decembrie 2022

Hidroelectrica are în continuare întârzieri în emiterea facturilor și planifică să înceapă emiterea facturilor pentru luna decembrie, săptămâna viitoare.

Compania testează, de asemenea, o aplicație de plată mobilă pentru clienți, care ar trebui să fie disponibilă gratuit pentru Android și iOS, mai târziu în acest an.

Hidroelectrica a lansat o licitație pentru modernizarea sistemului său IT de facturare și distribuire poștală a facturilor. Compania își propune să îmbunătățească serviciile pentru clienți și să extindă funcționalitățile portalului său digital.

În plus, Hidroelectrica desfășoară o altă licitație pentru serviciile de distribuție poștală a facturilor. Operatorul câștigător va fi responsabil de livrarea facturilor și a documentelor asociate în cel mult 6 zile lucrătoare.

Hidroelectrica a întâmpinat dificultăți în gestionarea numărului mare de clienți și în emiterea promptă a facturilor. Clienții au opțiunea de a solicita plăți în rate dacă suma este prea mare, iar compania oferă un formular pentru astfel de cereri.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro