luni, iulie 15, 2024

Imaginile cu Yana care i-au făcut pe susținători să creadă că este însărcinată!

MedicalImaginile cu Yana care i-au făcut pe susținători să creadă că este însărcinată!

Yana, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, și-a pus pe gânduri prietenii virtuali după ce s-a filmat cu o burtică „suspectă”. Oamenii din mediul online au început să se întrebe dacă tânăra este însărcinată sau nu.

Yana, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, a intrat din nou în atenția susținătorilor de pe rețelele sociale. Tânăra a publicat pe contul de Instagram un videoclip prin care lăsa la vedere o burtică „suspectă”.

Speculațiile prietenilor virtuali nu au întârziat să apară. Aceștia au ajuns la concluzia că fosta iubită a lui Andrei ar putea fi însărcinată. Imaginile cu tânăra au generat o mulțime de reacții dure pe grupul show-ului matrimonial.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Yana este destul de activă în mediul online, unde își ține la curent urmăritorii cu cele mai importante evenimente din viața ei. Astfel, ultimele sale postări au „trezit” o mulțime de suspiciuni în rândul fanilor.

Imaginile care i-au făcut pe fanii Mireasa să creadă că Yana este însărcinată

Fanii show-ului matrimonial au reacționat imediat când au văzut InstaStory-urile fostei concurente de la Mireasa. Mai mult, Yana i-a pus pe toți pe gânduri atunci când le-a spus dacă pot ghici în câte luni este.

Tânăra nu a oferit mai multe detalii despre o posibilă sarcină, însă zvonurile nu au întârziat să apară. Unele persoane au spus că fosta iubită a lui Andrei e însărcinată în timp ce altele au scos în evidență faptul că este o glumă.

Un lucru este cert, ținuta verde îi scoate în evidență o burtică „suspectă” Yanei.

Oamenii din mediul online așteaptă cu nerăbdare să afle dacă fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5 așteaptă un copil sau doar a făcut o glumă.

Yana a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Andrei în casa Mireasa sezonul 5

Yana se numără printre concurentele care au intrat în casa Mireasa sezonul 5 pentru a-și căuta marea iubire. După lungi discuții cu unii băieți din show, tânăra a început să se simtă atrasă de Andrei.

Cei doi au vorbit săptămâni întregi până au ajuns să își dea o șansă. Povestea lor de iubire a început cu pași timizi. Telespectatorii au fost fascinați de cum au decurs lucrurile între Yana și Andrei, relația lor fiind admirată de public.

Citește și: Cum arată Yana după operația de rinoplastie. Tânăra s-a dus până în Armenia după chirurgul estetician

Deși părea că totul funcționează foarte bine în cuplul lor, tinerii s-au lovit de o situație neașteptată chiar înainte de Marea Finală a show-ului matrimonial. Yana a fost nevoită să părăsească de urgență casa și să se întoarcă la Chișinău.

Relația dintre Yana și Andrei a continuat o perioadă lungă și în afara emisiunii. Cei doi se vedeau foarte des, având în vedere că exista o distanță destul de mare între ei. Tânărul își vizita mereu partenera.

Vezi si alte articole...