miercuri, mai 31, 2023

În această dimineață, o colaboratoare AUR a vrut să intre în Palatul Parlamentului cu patru gloanțe în geantă

Din OrasÎn această dimineață, o colaboratoare AUR a vrut să intre în Palatul Parlamentului cu patru gloanțe în geantă

O colaboratoare permanentă a grupului AUR a fost surprinsă încercând să intre în clădirea Parlamentului cu patru gloanțe în geantă. După incident, femeia a fost dusă pentru audieri. Astăzi dimineață, în jurul orei 08:50, accesul la Camera Deputaților a fost restricționat, astfel că intrarea în Parlament se putea face doar prin Senat, ca urmare a acestui incident.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor a transmis că AUR a solicitat autorităților competente o clarificare imediată a incidentului petrecut la Parlamentul României, în care a fost implicată o colaboratoare a partidului.

Solicităm instituțiilor abilitate o expertiză tehnică prin care să clarifice condiția tehnică a obiectelor în discuție.
Totodată, cerem autorităților organizarea unei conferințe de presă, în cel mai scurt timp, în care să lămurească deplin acest subiect.

Potrivit Antena3.ro, se spune că aceasta ar fi declarat că gloanțele se aflau într-un breloc pe care îl obținuse de la un poligon de tragere cu arme de foc, pe care îl vizitase recent.

În dimineață aceasta, un reprezentant al grupului AUR, a încercat introducerea în clădirea Parlamentului a 4 cartușe (gloanțe) letale.
Vă propun suspendarea accesului în clădire a persoanelor fără legitimație, dar și a autoturismelor fără ecuson pentru ziua de azi, până după finalizarea dezbaterilor în plen., se arată într-un mesaj transmis de liderul PSD Alfred Simonis, pe grupul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, informații atestate în exclusivitate la Antena 3 CNN.

Femeia în cauză a fost condusă la audieri, iar conform lui Alfred Simonis, polițiștii au deschis un dosar penal în legătură cu acest incident. Aceasta este o colaboratoare permanentă a grupului AUR și se prezenta la Parlament zilnic de câteva luni.

Sursele de la Antena 3 dezvăluie că femeia este o tânără în vârstă de 22 de ani, care ocupă o poziție în biroul de conducere al AUR. De asemenea, ea este președintele organizației de tineret a AUR și coordonează protestele organizate de formațiunea politică.

Vezi si alte articole...

Din Oras

Gazetadetimisoara.ro

Ziaristi.ro

Femeiadeastazi.ro