luni, iunie 17, 2024

În ce stadiu se află lucrările la al doilea tronson din Drumul Osiei

Din OrasÎn ce stadiu se află lucrările la al doilea tronson din Drumul Osiei

Primăria Sectorului 6 informează cetățenii despre stadiul lucrărilor la al doilea tronson din Drumul Osiei, referindu-se la cei 300 de metri care nu au fost încă finalizați și care se află pe sensul de mers către Bulevardul Iuliu Maniu. Potrivit comunicatului postat pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 6, lucrările de reabilitare la acei 300 de metri din Drumul Osiei au început în luna februarie.

În 2023, strada nu a fost modernizată complet din cauza unui litigiu cu o firmă, care a refuzat să cedeze 1 metru din curte pentru lucrări. Astfel, finalizarea lucrărilor a fost întârziată. După finalizarea șantierului, întreaga stradă va beneficia de câte o bandă pe fiecare sens de mers, trotuare modernizate, pistă de biciclete și spații verzi.

La momentul actual, se desfășoară lucrări la partea dreaptă a trotuarelor, la trama stradală și la îngroparea rețelelor electrice și a cablurilor de iluminat. De asemenea, în săptămânile următoare este posibil să înceapă lucrările și la trotuarul de pe partea stângă, fără a afecta traficul.

Primăria Sectorului 6 a oferit și un termen de finalizare al lucrărilor: mai 2024. Ciprian Ciucu a anunțat că muncitorii vor lucra în două schimburi, între orele 07:30 – 18:00 și între orele 17:30 – 03:00, pentru a accelera finalizarea lucrărilor pe Drumul Osiei.

Primul tronson, de 600 de metri, a fost finalizat în toamna anului trecut, iar circulația a fost redeschisă începând cu data de 10 septembrie, după trei luni de șantier. Ciprian Ciucu a menționat că acesta este primul proiect finalizat în zonă, urmând să fie reabilitate și Drumul Roții și Drumul Belșugului.

Vezi si alte articole...