marți, iulie 16, 2024

În microzona 20 (Militari) vor începe lucrări de modernizare și reabilitare. Străzi ce vor fi reparate

Din OrasÎn microzona 20 (Militari) vor începe lucrări de modernizare și reabilitare. Străzi ce vor fi reparate

Primăria Sectorului 6 a anunțat vineri, 5 iulie 2024, pe pagina sa de Facebook începerea lucrărilor de modernizare în microzona 20 (Militari), între strada Măgurelelor și strada Cernișoara. Administrația publică a oferit lista completă a străzilor ce urmează să fie reparate în perioada următoare.  Conform informațiilor oferite de administrația publică, urmează să fie realizate lucrări de modernizare și reabilitare pe: Strada Partiturii, Strada Performanței, Strada Porumbelului, Strada Floare Roșie, Strada Spartachiadei, Strada Lavandei, Intrarea Partituri.i

Echipele din cadrul primăriei vor interveni atât asupra trotuarelor și carosabilului, cât și asupra locurilor de parcare, dacă este necesar:

„Se repară carosabilul, trotuarele, aleile , parcările, acolo unde se impune”.

În ceea ce privește termenul pentru finalizarea acestor lucrări, Primăria Sectorului 6 a comunicat că se estimează că vor fi finalizate în 7 luni. Astfel, la începutul anului 2025, locuitorii din zona Militari ar trebui să beneficieze de condiții moderne.

Primăria Sectorului 6 mai informează că până în prezent au fost reabilitate și modernizate sute de străzi în aria pe care o administrează.

„Am readus deja civilizația pe sute de străzi, pe o suprafață de peste 600.000 mp de sistem rutier, care acum este nou”.

Mai exact, au fost efectuate lucrări într-un total de 11 microzone din Sectorul 6 al Capitalei, multe dintre acestea fiind complet refăcute. Acestea includ: Microzona 2, Microzona 4, Microzona 5, Microzona 7, Microzona 9, Microzona 14, Microzona 15, Microzona 19, Microzona 20, Microzona 21, Microzona 22.

Majoritatea acestora sunt situate în cartierul Militari, unde modernizarea nu fusese realizată anterior. Administrația publică a transmis locuitorilor următorul mesaj:

„Continuăm să facem treabă în Sectorul 6! 6-le renaște, este pe drumul bun”!

Vezi si alte articole...