luni, iulie 22, 2024

În Parcul Florilor din Sectorul 2 există acum trei terenuri noi de baschet

Din OrasÎn Parcul Florilor din Sectorul 2 există acum trei terenuri noi de baschet


Primăria Sectorului 2 a comunicat prin intermediul paginii sale de Facebook că a inaugurat recent trei terenuri de baschet în Parcul Florilor.

Aceste terenuri au fost amenajate recent, iar Primăria invită locuitorii din București să vină și să se bucure de oportunitatea de a face exerciții fizice:

Parcul Florilor are trei terenuri noi de baschet 3×3.
Au fost amenajate de curând şi îşi aşteaptă iubitorii de joc şi mişcare.

Primăria Sectorului 2 a menționat că inițiativa de a amenaja noi terenuri de baschet a venit din partea comunității, iar locuitorii au propus această idee la întâlnirile cu primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

În toate întâlnirile cu cetățenii pe care le-am avut, a apărut recurent nevoia de mai multe locuri pentru făcut sport. Am inaugurat anul trecut un teren de baschet extraordinar de popular în parcul Morarilor, pe lângă terenul mare de fotbal și cele de mini-fotbal.
Mă bucur că am reușit în această toamnă să deschidem încă 3 terenuri pentru baschet 3×3, de data asta în parcul Florilor. Toate disponibile la liber. Pentru că mai mult sport înseamnă mai multă bunăstare. Haideți acolo, s-ar putea să ne întâlnim!, precizează Radu Mihaiu.

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat săptămâna trecută că mai multe parcuri din oraș au fost dotate cu terenuri de sport noi echipate cu facilități moderne. Această îmbunătățire a fost implementată în Parcurile Circului, Băneasa, Izvor, Carol I, Tineretului și Regele Mihai I (Herăstrău).

La toate cele 10 terenuri de baschet și fotbal, structurile metalice au fost reparate sau înlocuite, coșurile de baschet au fost schimbate, iar suprafața antiderapantă (tartanul) a fost înlocuită. Primarul a asigurat că aceste terenuri urmau să fie funcționale până la sfârșitul săptămânii trecute, însă nu există informații clare dacă acest obiectiv a fost îndeplinit.

Vezi si alte articole...