miercuri, octombrie 4, 2023

În parcurile din Sectorul 2, iarba va fi tunsă cu ajutorul unui roboțel simpatic. Se caută nume pentru el

Din OrasÎn parcurile din Sectorul 2, iarba va fi tunsă cu ajutorul unui roboțel simpatic. Se caută nume pentru el


Radu Mihaiu a transmis că în parcurile din Sectorul 2 se va utiliza un roboțel simpatic și eficient pentru a tunde iarba. Edilul le solicită locuitorilor din București să ofere sugestii pentru a numi noul „angajat” al Primăriei Sectorului 2. În timpul plimbărilor noastre prin parcuri, ne bucurăm să vedem peluze bine îngrijite. Pentru a asigura un aspect impecabil al zonelor verzi din Sectorul 2, autoritățile locale au achiziționat un roboțel specializat în tuns iarba.

Robotul are capacitatea de a tunde aproximativ 7.000 de metri pătrați pe oră și este potrivit pentru peluzele mari din parcuri, conform declarațiilor lui Radu Mihaiu. De asemenea, acesta poate evita cu ușurință obstacolele întâlnite pe traseu, precum copac

E agil și ocolește obstacolele foarte natural. Chiar dacă e doar un roboțel de tuns iarba. Pe o piață a muncii tot mai dificilă pentru anumiți angajatori, firmele cu care colaborăm se adaptează astfel încât să își îndeplinească angajamentele și să avem un sector îngrijit, a declarat primarul Sectorului 2.

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a exprimat bucuria sa în legătură cu inițiativele și soluțiile care vizează eficientizarea și ușurarea muncii oamenilor. El consideră că utilizarea acestui utilaj va contribui și la îmbunătățirea calității serviciilor furnizate de partenerii Primăriei Sectorului 2.

Edilul îi îndeamnă pe locuitorii din București să ofere sugestii pentru numirea noului roboțel responsabil de îngrijirea peluzelor din Sectorul 2.

Seamănă un pic cu Bumblebee. Voi cum credeți că ar trebui să-l botezăm?

Iată câteva dintre sugestiile primite până acum de la bucureșteni pentru numirea noului roboțel galben:

  1. Green Robot
  2. Ierbivorul
  3. Albinuță
  4. Bee
  5. Bubu

Cei interesați să contribuie la numirea roboțelului pot împărtăși propunerile lor în secțiunea de comentarii a videoclipului publicat de primarul Sectorului 2 pe pagina sa de Facebook.

Vezi si alte articole...