luni, iunie 24, 2024

Prognoza meteo, 23 iunie. Canicula şi disconfortul termic vor persista. Unde va ploua

Prognoza meteo. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)...

Cod galben de furtuni. Majoritatea țării va fi afectată de fenomene extreme

Cod galben de furtuni. Administrația Națională de...

În perioada 11-20 martie au loc înscrierile la creșa Îngerașii din Crângași, în Sectorul 6

Din OrasÎn perioada 11-20 martie au loc înscrierile la creșa Îngerașii din Crângași, în Sectorul 6

În perioada 11-20 martie, se desfășoară înscrierile la creșa Îngerașii din Crângași, Sectorul 6, conform anunțului făcut de Ciprian Ciucu. Este important ca părinții să știe că înscrierile se efectuează exclusiv online, iar pentru anul școlar 2023-2024 sunt disponibile în total 90 de locuri. Aceasta este prima creșă construită de Primăria Sectorului 6 după 46 de ani.

„A venit și ziua aceasta…
Încep înscrierile la noua creșă pe care am construit-o în Sectorul 6 în Crângași”, transmite primarul Sectorului 6 într-o postare pe Facebook.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 anunță că în intervalul 11 – 20 martie 2024 vor avea loc înscrierile la creșa Îngerașii, situată în Sectorul 6, noua creșă construită în Crângași. Înscrierile sunt pentru anul școlar curent, 2023-2024. Este important ca părinții să știe că înscrierile se fac exclusiv online, pe platforma crese6.ro, doar în perioada menționată mai sus. Cererile depuse în afara acestei perioade nu vor fi luate în considerare.

Noua creșă este amplasată pe Aleea Rușețu, nr. 6A. Are o capacitate maximă de 135 de locuri, din care 30 de locuri sunt destinate copiilor proveniți din grupurile vulnerabile, iar 15 locuri sunt destinate copiilor cu dizabilități.

„Pentru anul școlar 2023 – 2024 sunt disponibile în total 90 de locuri. Admiterea copiilor de vârstă antepreșcolară în creșă se face în limita locurilor disponibile”, transmite Ciprian Ciucu.

Pot fi înscriși doar copiii care nu au împlinit vârsta de 3 ani la momentul începerii sesiunii de înscriere. În cazul în care un copil împlinește vârsta de 3 ani în timpul anului școlar 2023-2024, acesta poate continua să frecventeze programul creșei până la finalizarea anului școlar.

Creșa este subordonată Consiliului Local Sector 6 și oferă servicii integrate de educație, îngrijire și supraveghere pe parcursul zilei. Este administrată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și este parte a sistemului de învățământ preuniversitar, conform Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare. Rezultatele înscrierilor vor fi afișate pe data de 5 aprilie 2024 pe site-ul asistentasociala6.ro.

Vezi si alte articole...